Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

În ce formă se prezintă Cristi Ganea la FCSB, înaintea duelului cu Farul: Charalambous, detalii despre noul său jucător: ”Asta mi-a spus”

În ce formă se prezintă Cristi Ganea la FCSB, înaintea duelului cu Farul: Charalambous, detalii despre noul său jucător: ”Asta mi-a spus”

FCSB

Comentarii

Înaintea duelului cu Farul, Elias Charalambous a vorbit despre situaţia lui Cristi Ganea (31 de ani), cel mai nou transfer făcut de FCSB.

FCSB o va întâlni pe Farul Constanţa duminică, 17 septembrie, de la ora 21:45, în etapa a noua din Superliga României.

În cadrul conferinţei de presă premergătoare partidei, Elias Charalambous a vorbit despre noua achiziţie făcută de vicecampioana României, Cristi Ganea.

Cum se prezintă Ganea la FCSB. Detaliile oferite de Charalambous

Acesta a venit la FCSB pentru a fi o variantă de rezervă pentru Risto Radunovic pentru postul de fundaş stânga.

”Ganea se antrenează cu noi din prima zi. Are o atitudine pozitivă la antrenamente. Ştiţi şi voi că nu a jucat prea mult la Panathinaikos. 

Are nevoie de ritm, are nevoie să revină încet, încet la 100% din punct de vedere fizic. La modul în care se pregăteşte cred că va fi curând apt complet. 

Mi-a spus că s-a antrenat în Grecia, dar nu are meciuri în picioare. Când vom avea prima ocazie, iar el se va simţi 100%, îi vom da minute.

Mâine, cel mai probabil, nu va fi pe bancă, dar uşor-uşor se va alătura echipei”, a declarat Charalambous.

Cristi Ganea a trecut pe la Mallorca U19, Santanyi, ASA Târgu Mureş, CS Universitatea Craiova, Săgeata Năvodari, FC Braşov, Viitorul, Athletic Bilbao, Numancia, Aris Salonic şi Panathinaikos.

Afla mai multe despre: fcsbelias charalambouscristi ganea 

viewscnt
Articole similare