Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

În ce situaţie dramatică a ajuns Cristi Manea după ce a plecat de la CFR Cluj! Ce se întâmplă cu fundaşul: "Mă pregătesc separat"

În ce situaţie dramatică a ajuns Cristi Manea după ce a plecat de la CFR Cluj! Ce se întâmplă cu fundaşul: "Mă pregătesc separat"

FCSB

Comentarii

Cristi Manea a ajuns la 23 de ani şi nu şi-a găsit locul în fotbal până în acest moment. Fundaşul dreapta încă aparţine de Apollon Limassol, iar ciprioţii ţin la preţul cu care-l vor vinde, aspect care-l încurcă.

În ce situaţie a ajuns Cristi Manea 

Împrumutul celui mai tânăr debutant în naţionala României la CFR Cluj a expirat la finalul sezonului trecut, iar viitorul fotbalistului e incert. Cristi Manea se pregăteşte singur cu gândul la un nou împrumut sau la un transfer definitiv:

 „Mă pregătesc separat momentan şi aştept să văd ce se întâmplă. Nu m-am întors la Apollon, mai am contract cu ei, dar ştiu că vor să mă vândă. Sper să se facă transferul”, a declarat fostul fundaş dreapta de la Viitorul, FCSB şi CFR Cluj pentru Fanatik

Fostul fotbalist al Viitorului crede că nicio echipă nu va achita 1 milion de euro pentru a-l transfera definitiv de la Apollon Limassol: „E greu să mă întorc în România, am înţeles că preţul este de peste 1.000.000 de euro!”, a mai spus Cristi Manea. 

Cristi Manea a fost vândut de Gică Hagi la Apollon Limassol în 2015 în schimbul a 2.5 milioane de euro, iar fundaşul nu a evoluat niciodată pentru clubul din Cipru. 

A fost împrumutat la Mouscron imediat, iar în 2019 a fost împrumutat la FCSB. Totuşi, mutarea s-a dovedit a fi un eşec, iar Cristi Manea a venit a doua oară la CFR Cluj, unde a fost dorit de Dan Petrescu. 

În sezonul recent încheiat a jucat 11 meciuri şi a oferit o pasă de gol în tricoul campionilor României. 

Afla mai multe despre: cristi maneacfr clujfcsb 

viewscnt
Articole similare