Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

În ciuda faptului că FCSB a câştigat greu, Junior Morais e fericit: ”Nota 10 pentru echipă. Am trecut mai departe!”

În ciuda faptului că FCSB a câştigat greu, Junior Morais e fericit: ”Nota 10 pentru echipă. Am trecut mai departe!”

FCSB

Comentarii

Formaţia FCSB s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, după ce a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Unirea Alba Iulia, în 16-imile competiţiei.Golul a fost marcat de Rusescu, în minutul 85.

La finalul meciului, fundaşul Junior Morais s-a declarat fericit pentru calificarea echipei sale: ”Terenul foarte greu şi cred că din cauza asta echipa n-a început foarte bine, dar după cred ca am început noi mai bine ca ei şi am putut să dăm un gol. Am avut şi un penalty ratat, dar cel mai important este că ne-am calificat. Nota 10 pentru echipă, pentru că am trecut mai departe!”

Brazilianul a evoluat contra Unirii Alba Iulia ca fundaş central: ”Am mai jucat o dată la Bucureşti şi m-am simţit bine. Dacă antrenorul are nevoie de mine, pot să joc oriunde” explică fundaşul transferat de FCSB de la Astra.

În weekend, FCSB merge la Târgu Mureş pentru deplasarea cu FC Hermannstadt. Morais avertizează: ”Va fi un meci foarte greu, aşa cum a fost şi cel din Cupă. Aşa cum am mai spus, toate echipele când joacă împotriva noastră vor să câştige”.

Junior Morais (32 de ani) a fost transferat de FCSB în 2017. Fotbalistul sud-american are 41 de meciuri la formaţia roş-albastră şi 2 goluri marcate. Este campion al României cu Astra Giurgiu, formaţie cu care a câştigat şi Cupa României, dar şi Supercupa României în două rânduri. Morais are şi cetăţenie română. 

Afla mai multe despre: junior moraisfcsbcupa româniei 

viewscnt
Articole similare