Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"În loc să vorbim despre naţională, vorbim despre Sali". Reacţia lui Gică Popescu după explicaţia venită dinspre naţională despre convocarea jucătorului de 15 ani!

"În loc să vorbim despre naţională, vorbim despre Sali". Reacţia lui Gică Popescu după explicaţia venită dinspre naţională despre convocarea jucătorului de 15 ani!
Comentarii

Preşedintele Farului Constanţa, Gică Popescu, a comentat convocarea lui Enes Sali la echipa naţională a României.

"Eu cred că se vorbeşte mult prea mult despre Sali"

Gică Popescu mută presiunea de pe umerii lui Enes Sali, care, la doar 15 ani, a fost convocat de Mirel Rădoi în lot pentru partidele cu Islanda şi Liechtenstein. 

"Eu cred că se vorbeşte mult prea mult despre Sali. Ok, este un jucător foarte tânăr, cu un talent extraordinar, dar prea multă presiune puneţi pe el. Este la o prima convocare, iar eu sper ca această convocare să fie un imbold şi să rămână la naţională, pentru că important nu e să vii o dată la naţională şi să dispari. Să se profite de acest moment şi să rămână la naţională până la 36 de ani. 

Sunt atât de importante aceste două meicuri pe care le avem şi, în loc să vorbim despre naţională, vorbim despre Sali", a declarat oficialul Farului Constanţa.

Pentru Telekom Sport, secundul României, Nicolae Dică, a spus că Enes Sali a fost convocat pe merit, dar şi pentru a bifa un alt obiectiv. Pentru că atacantul de 15 ani poate evolua şi pentru Canada sau Turcia, staff-ul tricolorilor doreşte să-i ofere minute, pentru a-l face valabil doar pentru reprezentativa României. 

"Probabil că dacă au făcut asta să îl securizeze, este foarte bine, pentru că este un jucător care promite şi  poate să joace şi la altă naţională şi de ce să nu îl securizăm? Să nu mai ajungă niciodată la naţională? Dar dacă este un jucător de perspectivă... De toţi jucătorii de perspectivă, pe care îi avem, trebuie să avem grijă şi să joace doar pentru echipa noastră naţională", a adăugat Gică Popescu. 

Afla mai multe despre: enes saligica popescufarul constanta 

viewscnt
Articole similare