Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

În mâinile cui a ajuns FCSB! Omul important care finanţează FCSB din umbră alături de Gigi Becali: "E total diferit de Becali". Planul uriaş, dezvăluit

În mâinile cui a ajuns FCSB! Omul important care finanţează FCSB din umbră alături de Gigi Becali: "E total diferit de Becali". Planul uriaş, dezvăluit

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a reuşit, după mulţi ani, să facă un transfer pe multe milioane de euro, dar, în acelaşi timp, omul de afaceri a pus bazele academiei echipei din Berceni. În spatele proiectului academiei se află nepotul său, Vasile Geambazi, care investeşte constant în proiectul cu care se laudă Gigi Becali. Cornel Dinu a oferit ultimele detalii despre baza de la Berceni.

Ambiţia lui Gigi Becali din ultimii ani a fost de a ajunge să se bată cu academia lui Gică Hagi, iar roadele muncii depuse la FCSB au început să se vadă. Actualul lider din Liga 1 a promovat mulţi tineri din propria academie în ultimele două sezoane, iar acum Gigi Becali se poate lăuda cu fotbalişti de perspectivă precum: Octavian Popescu, Mihai Udrea, Alexandru Pantea, Gabriel Simion, Ovidiu Perianu sau Adrian Niţă. 

Omul care îi creşte pe fotbaliştii de la FCSB: "E un băiat crescut la Dinamo. Stă de la 8 dimineaţa până la 10 seara acolo"

FCSB are cea mai mică medie de vârstă din Liga 1 şi conduce în clasament, iar totul se petrece în condiţiile lui Gigi Becali. Finanţatorul îşi doreşte jucători tineri români, pe care să-i poată vândă în străinătate. Iar responsabil pentru "fabrica" de talente de la Berceni e Bebe Alexe, cel care a fost crescut de Cornel Dinu la Dinamo şi care e dedicat muncii de la FCSB: 

"Lumea e atrasă de fotbalul frumos, iar Steaua (n.r. - FCSB) joacă un fotbal frumos. E de apreciat această strategie. Nu în ultimul rând, trebuie să ţineţi cont de această academie pe care Steaua (n.r. - FCSB) o are în Berceni. Sunt crescuţi de un băiat crescut de mine la Dinamo, l-am trimis şi la Coverciano, Bebe Alexe, care stă de la 8 dimineaţa până la 10 seara acolo, alături de Valeriu Argăseală", a declarat Cornel Dinu, în cadrul emisiunii "Minutul 91". 

Vasile Geambazi finanţează FCSB din umbră alături de Gigi Becali

Vasile Geambazi e nepotul lui Gigi Becali şi cel care e acţionar la FCSB de aproximativ 15 ani. Totuşi, acesta are sarcina de a pune totul la punct la academia din Berceni, alături de alţi colaboratori. 

Cornel Dinu a susţinut că Vasile Geambazi e cel care se ocupă, din punct de vedere financiar, de baza echipei şi de creşterea tinerilor fotbalişti: "Totul, cu ajutorul deosebit al unui tip care pare diferit total de unchiul lui, e vorba despre Vasile Geambazi, care el finanţează şi care mi s-a părut un băiat de mare bun simţ, de mare probitate comportamentală. Ca să vedeţi puterea inventivă şi că promit aceşti jucători... Când vor ajunge să fie stăpâni când dau drumul la minge, când au spaţiu, de acolo apare clasa. Eu cred în aceşti jucători şi fotbalul are aceşti jucători în lume, dar, la noi, sunt din ce în ce mai puţini", a mai spus Cornel Dinu despre academia FCSB-ului. 

Cine e Vasile Geambazi. Gigi Becali îl anunţase drept noul patron de la FCSB

În urmă cu trei ani, Gigi Becali făcea un anunţ surprinzător. Vasile Geambazi urma să preia clubul de la Gigi Becali, iar acesta din urmă susţinea că oricum nepotul său e mai bogat decât el. În 2018, cel care finanţează FCSB din umbră anunţa că achiziţionarea bazei din Berceni a costat 33 de milioane de euro, apoi s-a mai făcut o investiţie, în 2017, de două milioane de euro.

În 2005, Vasile Geambazi şi Constantin Geambazi au devenit patronii din acte de la FCSB şi sunt oamenii de încredere ai lui Gigi Becali.

În acest moment, FCSB e lider în Liga 1, cu 48 de puncte, după ce miercuri seară a învins Dinamo cu 1-0.  


 

 

 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbvasile geambazi 

viewscnt
Articole similare