Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„În niciun caz nu s-au dat medaliile”. Adi Vasile îşi ţine în priză jucătoarele după victoria din derby. Cum a afectat coronavirus meciul cu Vâlcea | VIDEO

„În niciun caz nu s-au dat medaliile”. Adi Vasile îşi ţine în priză jucătoarele după victoria din derby. Cum a afectat coronavirus meciul cu Vâlcea | VIDEO

Handbal

Comentarii

În faţa unei săli fără spctatori, CSM Bucureşti şi-a luat revanşa în faţa rivalei SCM Râmnicu Vâlcea după titlul pierdut în sezonul trecut. „Tigroaicele” s-au impus cu scorul de 23-22, dar antrenorul Adrian Vasile îşi ţine handbalistele cu picioarele pe pământ.

În urma acestui rezultat, CSM are avantajul meciurilor directe în cazul unei egalităţi de puncte. În tur, vâlcencele au câştigat cu scorul de 20-19. În acest moment, cele două echipe sunt la egalitate de puncte, fiecare având câte 43 de puncte. „Tigroaicele” au însă un meci în minus disputat.

„A fost un echilibru total în timpul meciului, deşi cred că pe tot parcursul meciului noi am deţinut controlul. Am avut şi diferenţă destul de mare de goluri... Dar când un portar începe să aibă nişte inetrvenţii foarte bune, aşa cum a avut Iulia(n.r. Dumanska), totul se contrabalansează. 

Vâlcea e o echipă bună, care a speculat lucrurile acetea şi atunci imediat se echilibrează tot meciul şi se ajunge la o minge. 

Să sperăm că din partea noastră nu va fi niciun pas greşit. Noi am luat astăzi o opţiune serioasă pentru titlul de campioană, dar în niciun caz astăzi nu s-au dat medaliile. Până când nu o să fim matematic campioni, nu avem voie să ne gândim nici măcar la o secundă la gândul că am putea sărbători. Fiecare meci de acum încolo este poate mai important decât cel de astăzi”, a declarat antrenorul lui CSM Bucureşti, Adrian Vasile. 

Din cauza că autorităţile au interzis activităţile publice la care participă peste o mie de persoane, fie într-o incintă, fie în aer liber, publice sau private, derby-ul care poate decide titlul în Liga Naţională de handbal feminin s-a jucat fără spectatori în Sala Polivalentă din Bucureşti.

„E foarte greu să ştii ce să faci într-o asemenea situaţie, care nu depinde absolut deloc de noi. Acum cinci zile se spunea că se va juca turneul cu spectatori, acum s-a decis că nu se mai joacă. Cred că situaţia se poate schimba aproape de la zi la zi în momentul ăsta. 

Este foarte complicată situaţia, pentru că de mâine multe jucătoare pleacă la echipele naţionale, încep să călătorească şi credeţi-mă că nici nu ştim ce e mai bine de făcut în cazul ăsta”, a adăugat tehnicianul vicecampioanei României.

Afla mai multe despre: csmvasilevalceahandbal 

viewscnt
Articole similare