Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

În perioada 7-15 iulie, GAMEONE Esports organizează calificările naţionale pentru Cross Border Esports Festival, la jocul Counter-Strike: Global Offensive

În perioada 7-15 iulie, GAMEONE Esports organizează calificările naţionale pentru Cross Border Esports Festival, la jocul Counter-Strike: Global Offensive

Diverse

Comentarii

Cross Border Esports este unul dintre cele mai importante turnee de esports din Danemarca, anul acesta desfasurandu-se in perioada 31 august – 9 septembrie in orasul Sonderborg. Festivalul aflat la a doua editie va avea parte de turnee la mai multe jocuri precum Counter-Strike: Global Offensive, FIFA 18, Dota2, Hearthstone, League of Legends si SimRacing. Turneul de Counter-Strike: Global Offensive va avea un prize-pool de 15.000$.

Calificarile nationale se vor desfasura pe parcursul a doua weekend-uri consecutive, 7-8 iulie si 14-15 iulie. Turneul este impartit in doua faze: “Open Qualifier”, unde se pot inscrie un numar de 64 de echipe, si “Closed Qualifier”, unde cele mai bune patru echipe din Open Qualifier vor intalni alte patru echipe invitate direct.

Echipele care au primit invitatie direct in Closed Qualifier sunt: Nexus Gaming, Sinners Gaming, RedFear Esports si Xplicit Gaming.

Castigatoarea calificarilor primeste loc in turneul final din Sonderborg, Danemarca, avand asigurat transportul si cazarea.

Romania este singura tara care beneficiaza de un astfel de turneu national, astfel vom avea garantat o echipa prezenta la eveniment.

Calificarile nationale pentru Cross Border Esports Festival 2018 sunt sustinute de ASUS Republic of Gamers si AOC Gaming. Pentru mai multe informatii despre turneu si cum te poti inscrie, viziteaza www.gameoneesports.com !

O declaratie din partea organizatorilor,

“Gameone isi propune sa creeze noi oportunitati pentru scena de esports din Romania, iar faptul ca am reusit sa obtinem licenta pentru un astfel de turneu ne aduce mai aproape de acest scop si ne da incredere pentru viitor. Cross Border Esports este al doilea turneu de acest gen pe care il organizam, dupa ce anul trecut am participat la Electronic Sports World Cup din cadrul Paris Games Week cu doi jucatori la jocul Clash Royale. Vrem sa multumim sponsorilor ASUS Republic of Gamers si AOC Gaming pentru tot sprijinul acordat!” – Neda Mihai, CEO – GAMEONE Esports.

Afla mai multe despre: counter-strikegameone esports 

viewscnt
Articole similare