Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

În plin discurs furibund, Gică Hagi a spus următoarea echipă a lui Ianis Hagi: "La anul va fi cel mai bun"

În plin discurs furibund, Gică Hagi a spus următoarea echipă a lui Ianis Hagi: "La anul va fi cel mai bun"

Stranieri

Comentarii

În conferinţa de presă în care Gică Hagi a fost întrebat despre situaţia fiului său în străinătate, managerul tehnic al Farului a oferit un detaliu despre viitorul lui Ianis Hagi. Mijlocaşul mai are contract cu Alaves, din LaLiga, până în iunie.

Gică Hagi l-a apărat pe Ianis Hagi şi nu-şi face griji pentru viitorul său: "E jucătorul lor în vară"

Fără o clauză de cumpărare din partea lui Alaves, Ianis Hagi (25 de ani) n-a reuşit să se impună ca titular la echipa de pe locul 13 din LaLiga. Tricolorul calificat la EURO 2024 a jucat doar 10 minute în ultimul meci din campionatul Spania, în 1-0 cu Osasuna. 

În conferinţa de presă în care a prefaţat meciul cu FC Botoşani, Gică Hagi a vorbit despre noul verdict al Simonei Halep şi a abordat un subiect sensibil. 

Gică Hagi a izbucnit atunci când a văzut veştile vehiculate despre Ianis Hagi şi a oferit un detaliu referitor la viitorul mijlocaşului român. 

"Ianis vine după un an în care a fost accidentat. Înainte de noul an competiţional, cu câteva zile înainte să se închidă perioada de transferuri, s-a întâmplat ceva la Rangers şi a rămas surprins (n.r. excluderea din lotul de UEFA Champions League)", a spus Gică Hagi, care a continuat. 

Se pare că zvonurile conform cărora Ianis Hagi nu va fi cumpărat de Alaves au fost întărite de "Rege", care a spus că fiul său este apreciat de Rangers, cu care mai are contract până în 2026. 

"Sunt prostii... S-a spus că Rangers nu-l vrea pe Ianis. Ianis are contract cu Rangers. Ianis la vară este jucătorul lui Rangers. 

A ieşit în sondaj, când s-a votat, că e dorit de toţi. E jucătorul lui Rangers, nu e că nu are echipă şi îl salvează tata, între ghilimele. Nu se mai poate, îmi vine să râd când văd asta! Nici dacă vrem nu mai poate veni înapoi, n-am cum să-l mai iau, că a ajuns la alt nivel", a adăugat Gică Hagi despre Ianis Hagi, care a părăsit echipa scoţiană doar din cauza fostului antrenor, care nu a considerat că poate fi util echipei. 

Gică Hagi e sigur: "Ianis, la anul, va fi cel mai bun"

După ce a suferit o accidentare gravă care l-a ţinut departe de teren un an, Ianis Hagi a reuşit doar două goluri şi o pasă decisivă în 23 de meciuri jucate în acest sezon, însă lucrurile se vor schimba, consideră managerul tehnic al Farului. 

"Eu mă risc şi spun public. Vă zic iar un lucru. Ianis, la anul, va fi cel mai bun. La anul! Aşa se spune... cât stai tot de atât ai nevoie ca să-ţi revii la ce erai tu înainte, iar nefiind cum era înainte a făcut diferenţa în ultimele trei meciuri, a demonstrat, e iubit de români", a mai spus Gică Hagi. 

Afla mai multe despre: gica hagiianis hagiechipa ianis hagiianis hagi rangersianis hagi alaves 

viewscnt
Articole similare