Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

În plină criză, Manchester United transferă doi jucători de top. Decizia luată de oficialii ”diavolilor”

În plină criză, Manchester United transferă doi jucători de top. Decizia luată de oficialii ”diavolilor”

Manchester United

Comentarii

Manchester United are parte de un nou sezon sub aşteptări. Formaţia de pe Old Trafford caută să-ţi întărească lotul pentru sezonul viitor.

United are mai puţine goluri marcate de când l-a numit oficial pe Solskjaer antrenor principal (martie 2019, înainte fusese interimar) decât Manchester City în ultimele 5 meciuri.

Oficialii clubului de pe Old Trafford l-au asigurat pe Ole Gunnar Solskjaer de continuitate, dar lucrurile se pot schimba în funcţie de următoarele rezultatele.

Până atunci, presa britanică anunţă că United studiază intens piaţa transferurilor pentru a-şi întări lotul. În iarnă, ”diavolii” vor să pună ”mâna” pe doi fotbalişti de top ai campionatului englez. Este vorba despre James Maddison şi Ben Chillwell.  Fundaşul lui Leicester ar urma să ajungă pe Old Trafford pentru 50 de milioane de euro. El este internaţional britanic de anul trecut şi a strâns deja 8 selecţii.

Situaţia lui Maddison este mult mai complicată. United îl vânează de aproape un an de zile, dar Leicester cere 70 de milioane de euro. Suma, considerată prea mare de oficialii lui Man United ar putea fi diminuată cu un jucător. Cert este că britanicii anunţă că United nu este dispusă să mai aştepte şi în iarnă va închide discuţiile pentru cei doi fotbalişti ai lui Leicester.

96 de meciuri are Chillwell la Leicester în 5 sezoane
3 goluri are Maddison în acest sezon şi 10 pentru Leicester în total
46 de partide a bifat James Maddison pentru Leicester

Afla mai multe despre: manchester unitedjames maddisonben chillwell 

viewscnt
Articole similare