Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

În plină pandemie de coronavirus, un fotbalist de la Astra s-a transferat în Belarus, campionat unde încă se joacă fotbal

În plină pandemie de coronavirus, un fotbalist de la Astra s-a transferat în Belarus, campionat unde încă se joacă fotbalgalerie foto

Astra Giurgiu

Comentarii

În Belarus se mai joacă fotbal, chiar dacă există şi în această ţară cazuri de coronavirus. Acolo s-a transferat Gheorghe Andronic, mijlocaşul în vârstă de 28 de ani al Astrei.

Internaţionalul din Republica Moldova, Gheorghe Andronic, a semnat un contract pe şase luni cu formaţia Rukh Brest. Mijlocaşul cotat la 100 de mii de euro a bifat trei meciuri în acest sezon pentru Astra Giurgiu, fără să marcheze vreun gol.

A profitat acum de perioada de criză din fotbalul românesc şi a ales o nouă provocare, într-un campionat în care încă se mai joacă fotbal, cu spectatori.

Este al 5-lea campionat în care va evolua Andronic, după experienţele din Moldova, România, Croaţia şi Suedia.

După primele trei etape din Belarus, Rukh ocupă locul 12 cu trei puncte, tot atâtea câte are şi BATE Borisov., formaţie în faţa căreia a pierdut în ujltima etapă de campionat cu scorul de 0-1.

Afla mai multe despre: gheorghe andronicastra 

viewscnt
Articole similare