Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

În Premier League, ca-n Liga 1. O formaţie a fost reclamată la FIFA pentru neplata unei tranşe de transfer

În Premier League, ca-n Liga 1. O formaţie a fost reclamată la FIFA pentru neplata unei tranşe de transfer

Fotbal

Comentarii

Nici Premier League nu mai este ce a fost odată. West Ham nu a "găsit" în conturi 6 milioane de euro pentru a-şi achita una dintre ratele înţelegerii cu Eintracht Frankfurt, în contul fotbalistului Sebastian Haller.

Săptămânalul german "Kicker" a anunţat că West Ham a fost denunţată la FIFA de către Eintracht Frankfurt pentru neplata a 6 milioane de euro, una dintre ratele pe care englezii le mai aveau de plătti în contul lui Sebastian Haller.

Francezul a ajuns la West Ham în vara lui 2019, pentru aproximativ 50 de milioane de euro. Banii nu au fost plătiţi toţi într-o singură tranşă, ci în rate. Odată cu venirea pandemiei de coronavirus, bugetul "ciocănarilor" a suferit pierderi semnificative.

În urmă cu două zile, West Ham a notificat-o pe Frankfurt că nu are de unde să plătească cele 6 milioane de euro, şi a cerut o amânare. Nemţii nu au fost de acord şi au reclamat formaţia engleză la FIFA. Dacă va fi găsită vinovată, West Ham riscă o depunctare în campionat sau interzicerea transferurilor în următoarele perioade de mercato.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare