Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”În prima repriză am dominat, în repriza a doua am avut ocaziile mai mari!” Cum a explicat Papură cele 3 schimbări de la pauză

”În prima repriză am dominat, în repriza a doua am avut ocaziile mai mari!” Cum a explicat Papură cele 3 schimbări de la pauză
Comentarii

Cornel Papură nu a fost mulţumit de rezultatul obţinut de echipa sa contra Viitorului.

Universitatea Craiova a ajuns la patru egaluri consecutive în Liga I după meciul de pe teren propriu cu Viitorul. Oltenii au deschis scorul prin Papp, care a prins o execuţia acrobatică, în stilul lui Ibrahimovic.

Craiova putea să închidă meciul imediat după pauză, dar Ivan a ratat incredibil, după o pasă senzaţională a lui Cicâldău. Artean a egalat pentru Viitorul, cu prima sa reuşită în Liga I. Echipa lui Rednic putea să dea lovitura în final, dar Nistor a stat pe linia porţii la lovitura de cap a lui Gaztanaga.

Remiza l-a nemulţumit pe Corneliu Papură, tehnicianul formaţiei din Bănie: ”Am făcut o primă repriză bună în care am dominat. În partea a doua, au echilibrat ei, dar tot noi am avut cele mai mari ocazii.

Am schimbat la pauză pentru că Mateiu avea deja galben. În plus, am crezut că vin jucători mai proaspeţi. Cred că am suferit fizic, am pierdut multe dueluri, nu am mai reuşit să recuperăm repede mingea, iar asta a făcut ca adversarul să ne împingă spre poarta noastră.

Mamut a avut şi azi ocazii să înscrie, sper să treacă peste aceste nereuşite şi să marcheze. Nu ştiu când revine Koljic!” a explicat la finalul partidie, Corneliu Papură, antrenorul oltenilor.

Universitatea Craiova remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a XVIII-a a Ligii I.

Afla mai multe despre: cornel papură 

viewscnt
Articole similare