Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

În România ajunsese ţinta ironiilor, acum a dat lovitura! Veste fabuloasă pentru Gabi Enache, omul gonit de FCSB în plin campionat

În România ajunsese ţinta ironiilor, acum a dat lovitura! Veste fabuloasă pentru Gabi Enache, omul gonit de FCSB în plin campionat

Stranieri

Comentarii

“Orice şut în fund e un pas înainte”, e o zicală care nu îşi găseşte întotdeaua "traducere" şi în viaţa de zi cu zi, dar care i se poate aplica perfect lui Gabriel Enache.

Dat afară de Gigi Becali de la FCSB în plin sezon, după ce devenise deja ţinta preferată a fanilor trupei roş-albastre, atunci când jocul echipei nu mergea, Enache a ajuns la Rubin Kazan şi a dat o veritabilă lovitură din punct de vedere financiar.

I-a convins!

Iniţial, Enache a semnat un contract pe patru luni, cu un salariu de 45.000 de euro pe lună, cu menţiunea că înţelegerea îi poate fi prelungită, în cazul în care confirmă. Enache a fost integralist în cele cinci partide în care a fost folosit de trupa din Kazan, iar acum jucătorul de 27 de ani şi-a asigurat un contract până în vara lui 2020.

Enache va mai rămâne astfel cel puţin încă doi ani la Rubin, iar în această perioadă va încasa numai din salariu peste un milion de euro.

Dincolo de partea financiară, transferul în Rusia l-a ajutat pe Enache să revină pe postul care l-a consacrat, cel de mijlocaş dreapta, în condiţille în care la FCSB a jucat aproape exclusiv în linia defensivă.

1 - un milion de euro va încasa Gabi Enache daca va rămâne la Rubin Kazan până în 2020, atunci când îi expiră actuala înţelegere

Afla mai multe despre: gabi enacherubin kazantransfercontract enache 

viewscnt
Articole similare