Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"În România nu găsim o astfel de echipă". Capitolul la care Jablonec este peste toate cluburile din Liga 1. Analiza lui Dan Petrescu

"În România nu găsim o astfel de echipă". Capitolul la care Jablonec este peste toate cluburile din Liga 1. Analiza lui Dan Petrescu

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a comentat înfrângerea cu Jablonec, din grupa de Conference League, scor 0-1. Antrenorul a lăudat echipa din Cehia şi a anunţat că ar mai putea aduce un atacant, pentru a întări lotul.

Ce a remarcat Dan Petrescu la Jablonec

Petrescu a susţinut că Bălgrădean a apărat bine, dar s-a plâns de soluţiile pe care le are în lot şi a anunţat că e pregătit să mai aducă un atacant. De asemenea, a remarcat agresivitatea celor de la Jablonec. 

"Sincer, aş vrea să revăd golul, că nu l-am văzut bine. A fost agitaţie pe bancă, s-au ridicat antrenorii secunzi şi nu am văzut bine. N-am văzut penalty-ul, n-am înţeles nimic. Bălgrădean a apărat bine, în prima repriză a scos vreo două, trei mingi. Dar un portar apără bine când nu ia gol, din păcate a luat. 

E clar că am venit într-un moment foarte dificil, adică programul, nu cum era echipa în campionat, cu Botoşani în deplasare, aici în deplasare, Craiova, Craiova, UTA în deplasare. Înainte s-au jucat meciuri mai uşoare. Sunt aici să încerc să fac treabă. Dacă nu ai puţin noroc, e greu. Lotul e decimat. În repriza a doua n-am mai avut pe cine să bag. Poate mai aducem un atacant, pentru că în condiţiile astea e foarte greu. 

Jablonec nu m-a surprins cu nimic. În România nu găsim o echipă aşa de agresivă, nici din România nu e nimeni obişnuit să joace cu echipe atât de agresive. În prima repriză au fost primii la minge şi au avut foarte multe ocazii. La cum vreau eu să joc, nu pot fi atâtea ocazii", a declarat "Bursucul" în conferinţa de presă. 

CFR Cluj a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa Jablonec. într-un meci din prima etapă a grupei D a Conference League. În cealaltă partidă din grupă, Randers a remizat acasă cu AZ Alkmaar, scor 2-2. Au marcat: Piesinger ’27, Jensen ’68 / Clasie ’24, Pavlidis ’34.

Etapa a doua programează, la 30 septembrie, meciurile CFR Cluj – Randers şi AZ Alkmaar – Jablonec.

Încă o vedetă, OUT de la CFR Cluj! "Negociem rezilierea". A rupt tăcerea şi a divulgat tot ce se întâmplă

 

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescujablonecconference league 

viewscnt
Articole similare