Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

În Rusia, fotbalul nu s-a oprit. Echipa lui Nedelcearu, Ufa, a încurcat-o pe ŢSKA Moscova

În Rusia, fotbalul nu s-a oprit. Echipa lui Nedelcearu, Ufa, a încurcat-o pe ŢSKA Moscova

Stranieri

Comentarii

Ufa, echipă la care evoluează Ionuţ Nedelcearu a remizat alb în faţa celor de la ŢSKA Moscova, în etapa a 22-a din Rusia.

Ionuţ Nedelcearu (23 de ani) a jucat toate minutele în ultimele 12 meciuri ale celor de la Ufa. Ultima sa evoluţie a fost din nou una bună. Ufa a plecat neînvinsă de la Moscova şi nu a luat gol de la ŢSKA. În runda precedentă, echipa românului a înregistrat acelaşi rezultat, 0-0, şi cu liderul Zenit.

La Ufa, integralist a fost şi fostul jucător al celor de la CFR Cluj, FCSB sau Viitorul, moldoveanul Cătălin Carp. În prezent, Ufa ocupă locul 9 în prima ligă din Rusia. Are 27 de puncte, cu patru peste Rubin Kazan, echipă aflată pe prima poziţie retrogradabilă.

Ufa are a doua cea mai bună defensivă din campionat (19 goluri primite). Lider la acest capitol este ocupanta primei poziţii, Zenit (10 goluri primite).

Ionuţ Nedelcearu a fost trecut de MIrel Rădoi pe lista preliminară a stranierilor pe care i-ar putea convoca pentru barajul cu Islanda. Fostul fundaş dinamovist a fost titular la echipa naţională în ultimele meciuri din mandatul lui Cosmin Contra.

Deşi Rusia nu şi-a amânat campionatul din cauza coronavirusului, meciul dintre ŢSKA Moscova şi Ufa s-a desfăşurat în condiţii speciale. La meci au putut participa doar cei care au abonament în anumite sectoare ale stadionului şi cei care deţin un pachet special, conform sport-express.ru. Aceeaşi sursă anunţă şi că partida dintre ŢSKA şi Ufa a fost ultima în care spectatorii au mai avut acces pe stadion.

 

 

 

Afla mai multe despre: nedelcearuufarusiamoscovaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare