Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

În stil de mare campion! Griezmann i-a dat replica lui Sergio Ramos după ce fundaşul Realului l-a criticat public

În stil de mare campion! Griezmann i-a dat replica lui Sergio Ramos după ce fundaşul Realului l-a criticat public
Comentarii

Atacantul echipei Atletico, Antoine Griezmann, spune că îl respectă pe rivalul său de la Real Madrid, Sergio Ramos, în ciuda faptului că fundaşul spaniol l-a criticat public în ultima vreme.

Căpitanul echipei Real Madrid a fost revoltat de ultimele declaraţii ale lui Antoine Griezmann, care a spus despre el însuşi că este la fel de bun ca Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo. "Este de o ignoranţă ieşită din comun. Când îl aud vorbind pe acest băiat, mă gândesc la Totti, Xavi, Raul, Iniesta Iker... Jucători care au multe titluri şi nu au acest premiu individual (n.r. Balonul de Aur). Ar trebui să fie avertizat de Cholo (n.r. - Diego Simeone) sau Godin, oameni cu valori care i-ar prinde bine şi lui", a declarat Sergio Ramos.

Pus să comenteze afirmaţiile lui Sergio Ramos, la finalul derbiului Madridului, Antoine Griezmann a oferit o replică de mare campion: "E prietenul meu. Îi port un mare respect. Este un exemplu pentru copii şi un fundaş fantastic. Pentru mine, acesta e doar un joc. Îmi place să glumesc cu coechipierii mei, dar şi cu adversarii".

  • "E clar că sunt un jucător diferit faţă de Cristiano Ronaldo, Messi, Neymar sau Mbappe. Sunt în top, dar mai pot progresa. Îmi doresc să devin un jucător complet. Cred că sunt deja la nivelul lui Messi şi al lui Cristiano. Şi ştiu că şi alţi jucători vor atinge acest nivel", au fost declaraţiile care l-au făcut pe Sergio Ramos să ia atitudine.

Afla mai multe despre: griezmannramosreal madrid 

viewscnt
Articole similare