Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

În timp ce în România cresc cazurile de COVID-19, Guvernul Italiei vizează redeschiderea stadioanelor pentru public. Când s-ar putea întâmpla acest lucru

În timp ce în România cresc cazurile de COVID-19, Guvernul Italiei vizează redeschiderea stadioanelor pentru public. Când s-ar putea întâmpla acest lucru

Serie A

Comentarii

Ministrul italian al Sportului, Vincenzo Spadafora, a afirmat că munceşte împreună cu autorităţile pentru readucerea spectatorilor la meciuri în luna septembrie, el precizând că ar fi dificil de organizat acest lucru mai devreme, relatează Football Italia.

„Urgenţa sanitară ne-a forţat să blocăm totul, iar apoi, gradual, am reuşit să reîncepem. Prudenţa ne-a permis să reluăm competiţia. Astăzi ar trebui să continuăm pe această linie a prudenţei, împreună cu Minsterul Sănătăţii şi Comisia Tehnică şi Ştiinţifică, şi să ne pregătim pentru a avea toate condiţiile pentru redeschiderea stadioanelor în septembrie.

Este adevărat că vor fi condiţii pentru a permite accesul a 10.000 sau 12.000 de spectatori. Va fi necesar să înţelegem cum să gestionăm acest flux de spectatori. Acum mai sunt puţin mai mult de două săptămâni până la finalul campionatului şi ar fi dificil de organizat accesul spectatorilor cu federaţia şi cu ligile. Mă dedic pentru implementarea acestui plan în septembrie”, a menţionat ministrul.

Serie A s-a reluat pe 20 iunie, fără spectatori, după o pauză îndelungată cauzată de pandemia de coronavirus.

Afla mai multe despre: serie aitaliafanicoronavirus 

viewscnt
Articole similare