Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”În trecut am declarat că FCSB nu e Steaua!”. Pintilii şi-a făcut ”mea culpa”. MM a intervenit: ”N-am ştiut asta. Vorbim după emisiune!” | EXCLUSIV

”În trecut am declarat că FCSB nu e Steaua!”. Pintilii şi-a făcut ”mea culpa”. MM a intervenit: ”N-am ştiut asta. Vorbim după emisiune!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

După ce a pus ghetele-n cui la 35 de ani, Mihai Pintilii a rămas la FCSB şi este un om important în staff-ul vicecampioanei României.

FCSB vs. CSA Steaua. Mihai Pintilii: ”Nu se va rezolva niciodată!”

În direct la Orange Sport, Mihai Pintilii (39 de ani) a răspuns unei întrebări incomode, la care nu a stat prea mult pe gânduri. Antrenorul FCSB nu s-a eschivat şi a spus lucrurilor pe nume, când a fost întrebat despre subiectul CSA Steaua vs. FCSB şi despre o declaraţie dură pe care a făcut-o în trecut. 

Întrebarea unui fan de pe canalul de Youtube Orange Sport: ”În 2015, înainte de finala Cupei Ligii, aţi declarat că FCSB nu este Steaua, aţi spus-o cu răutate. Nu o să vă pot ierta niciodată!”

Mihai Pintilii: Aşa am spus, dar nu am, spus-o cu răutate. Era la început, era un scandal şi nu stiam. Voiam să câştig Cupa Ligii, eu unde sunt trebuie să câştig. Nu mi-au reproşat mulţi, doar Helmuth Duckadam.

E foarte greu acum, nu se va rezolva niciodată deşi mi-ar placea. E frumos să nu fie niciun scandal. Jucam în Ghencea, aveam casa noastră. Dar nu cred că se va rezolva acest subiect.

MM Stoica: N-am stiut (n.r. că a declarat asta) dar acum am aflat. Vorbim dupa emisiune! (n.r. ironic)”.

Mihai Pintilii este, împreună cu Elias Charalambous, antrenor la FCSB. După ce a renunţat la cariera de jucător, încheiată la FCSB, "Pinti" a rămas în stafful echipei şi a lucrat cu mai mulţi antrenori, iar în sezonul trecut a preluat postul de A1, împreună cu cipriotul Charalambous.

”Am fost umilit”. Pintilii, cu lacrimi în ochi când a vorbit despre cariera de jucător: ”Nu aş vrea să mai trec prin ce am trecut” | EXCLUSIV
 

Afla mai multe despre: mihai pintiliifcsbcsa steaua 

viewscnt
Articole similare