Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

În tribune la meciul istoric cu Valencia, Tănase aşteaptă o nouă seară memorabilă: "Să facem milioane de români fericiţi!"

În tribune la meciul istoric cu Valencia, Tănase aşteaptă o nouă seară memorabilă: "Să facem milioane de români fericiţi!"

UEFA Europa League

Comentarii

FCSB - Rapid Viena, joi, de la 21:30. După 1-3 în tur, jucătorii lui Dică speră să se revanşeze şi să obţină o calificare în faza grupelor Europa League.

Suspendat pentru meciul tur, Florin Tănase va fi în lotul FCSB pentru partida de joi seară şi face trimitere la o victorie memorabilă din istoria clubului: cea cu Valencia, din Cupa UEFA, sezonul 2004-2005. Atunci, roş-albaştrii s-au calificat în optimi deşi pierduseră în tur cu 2-0.

Tănase a fost în tribunele arenei din Ghencea la partida retur, câştigată de Steaua cu 2-0. Meciul a mers în prelungiri, iar roş-albaştrii au obţinut calificarea după executarea loviturilor de departajare.

"Ne aşteaptă meci dificil mâine cu o echipă destul de valoroasă.



Trebuie să fim organizaţi pe tot parcursul meciului, să nu ne pierdem capul, pentru că dacă vom primi gol ne va fi foarte greu. De marcat eu sunt convins că vom marca goluri. E o miză foarte mare, e în joc şi bugetul clubului. S-a mai întâmplat asta şi anul trecut, dupa acel 2-2 acasă cu Plzen, nimeni nu ne dădea nicio şansă.

Sunt foarte optimist şi cred că întoarcem rezultatul. Am vorbit între noi în vestiar şi suntem foarte încrezători, ne va ajuta şi publicul, ne vor împinge de la spate şi ne va fi mai usor.

La meciul cu Valencia eu chiar am fost pe stadion, sperăm să facem un joc la fel de bun cum au facut şi cei din trecut şi să facem milioanele de români fericiţi. Stelişti în primul rand"
, a declarat Florin Tănase.

 

 

Afla mai multe despre: valenciatanase,  

viewscnt
Articole similare