Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

În ultimele şase luni de contract cu Napoli, Dries Mertens va semna pe trei ani! Anunţul făcut de presa din Anglia

În ultimele şase luni de contract cu Napoli, Dries Mertens va semna pe trei ani! Anunţul făcut de presa din Anglia

Serie A

Comentarii

Dries Mertens (33 de ani), fotbalist aflat în ultimele şase luni de contract cu Napoli, va semna o nouă înţelegere cu formaţia de pe San Paolo, în ciuda unui interes al lui Chelsea pentru el. "Albaştrii" îşi caută atacant, însă se pare că nu vor reuşi să-l transfere pe Mertens.

În ciuda faptului că e dorit de Chelsea, Dries Mertens, veteranul lui Napoli, a bătut palma cu formţia controlată de Aurelio De Laurentiis pentru un nou contract. Napoli îi oferă un nou contract, pe trei ani. Belgianul va rămâne sub comanda lui Gennaro Gattuso, pe San Paolo, conform presei din Italia, citată de The Sun. Chelsea îl vrea pe Mertens încă din ianuarie.

De asemenea, Inter i-a oferit tot un contract pe trei ani lui Mertens, dar se pare că acesta va alege să rămână la Napoli. Poate că napoletanii nu pot atinge nivelul financiar al ofertei de la Inter, însă Dries Mertens vrea să rămână în Sicialia pentru a deveni cel mai bun marcator din istoria lui Napoli. Conform The Guardian, Mertens va încasa 140.000 de lire pe săptămână la Napoli şi un bonus de 2,2 milioane de lire la semnătură.

Mertens e de opt ani la Napoli, fiind transferat de la PSV Eindhoven pentru opt milioane de euro, şi a marcat de 121 de ori în 309 meciuri jucate pentru italieni. Belgianul vrea să-l depăşească pe Marek Hamsik şi să devină cel mai bun marcator din istoria clubului. În prezent, cei doi sunt la egalitate, dar slovacul Hamsik a plecat de pe San Paolo.

Afla mai multe despre: dries mertenscontractnapoliserie a 

viewscnt
Articole similare