Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

În ultimul meci transmis în direct de Telekom Sport din NHL în 2017, Edmonton şi Chicago au făcut spectacol la Rogers Arena

În ultimul meci transmis în direct de Telekom Sport din NHL în 2017, Edmonton şi Chicago au făcut spectacol la Rogers Arena

Hochei pe gheață

Comentarii

Blackhawks au condus cu 3-1 pînă spre final, s-au văzut egalaţiîn ultimul minut, dar au reuşit să se impună în prelungiri şi să pună capăt unei serii de 3 înfrângeri consecutive.

Edmonton a pornit ca din puşcă meciul de pe teren propriu, în căutarea celei de-a cincea victorii în ultimele 6 partide. Canadienii au condus cu 1-0, dar apoi avântul lor ofensiv s-a stins, iar Chicago a preluat iniţiativa. Povestea meciului s-a scris despre portarul oaspeţilor, Jeff Glass, care a debutat în NHL la 32 de ani şi a apărat 42 de şuturi trimise pe cadrul porţii sale. Blackhawks au condus cu 3-1 pînă spre finalul meciului, dar Oilers au reuşit o revenire miraculoasă, încheiată cu golul egalizator al lui Leon Draisaitl, venit în 6 contra 5, cu 54 de secunde înainte de finalul partidei. Edmonton – Chicago 3-4 (OT)

Prelungirile au durat doar 50 de secunde. Atât a durat până la golul de aur al lui Patrick Kane, care a ajuns la 16 reuşite în acest sezon şi la un total de 38 de puncte.

Seara de vineri din NHL a adus şi un nou record pentru Jaromir Jagr, care a jucat meciul cu numărul 1.732 al carierei şi a urcat pe locul 3 în istoria ligii. Hocheiul de peste ocean revine în forţă la Telekom Sport pe 1 ianuarie 2018, când vom transmite în direct, de la ora 20.00, NHL Winter Classic, dintre Buffalo Sabres şi New York Rangers.

Afla mai multe despre: edmontonchicagoexclusivtelekomsportnhlhochei 

viewscnt
Articole similare