Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

În ultimul minut de joc, Inter Milano putea marca golul care să o urce de pe locul 4 până pe locul 2 însă Lukaku nu a fost de acord :) VIDEO

În ultimul minut de joc, Inter Milano putea marca golul care să o urce de pe locul 4 până pe locul 2 însă Lukaku nu a fost de acord :)  VIDEO

Fotbal

Comentarii

Lukaku îi califică pe cei de la Shakhtar în Europa League cu o intervenţie miraculoasă

Inter putea obţine o calificare miraculoasă în ultimul minut de joc după un corner executat de pe partea dreaptă, corner la care Alexis Sánchez sare perfect şi loveşte mingea puternic cu capul însă Lukaku, uită unde se află, şi este lovit în plin de balon.

Pe imagini se observă cum Lukaku este surprins de faptul că mingea l-a lovit chiar pe el.  Pare inexplicabilă poziţia acestuia în teren şi de neînţeles de ce Lukaku nu s-a retras când a observat că mingea se îndepărtează de careul mic.

Mingea lovită foarte bine şi puternic de Alexis Sánchez avea toate şansele să intre în poartă chiar dacă Trubin era pe balon.

Chiar dacă mingea intra în poartă, golul ar fi fost anulat deoarece Lukaku era pe direcţia balonului şi se afla în ofsaid.

Inter termină pe ultimul loc în grupă şi este eliminată. Shakhtar termină la egalitate cu Monchengladbach şi merge în Europa League, în timp ce nemţii se califică mai departe în optimile Ligii alături de Real Madrid.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: interliga campionilor 

viewscnt
Articole similare