Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”În viaţa mea nu m-am gândit la aşa ceva” Decizia care l-a surprins neplăcut pe Dan Petrescu

”În viaţa mea nu m-am gândit la aşa ceva” Decizia care l-a surprins neplăcut pe Dan Petrescu

Fotbal

Comentarii

Dan Petrescu a susţinut o conferinţă de presă înaintea ultimei partide din acest sezon de Liga 1, cu FSCB, duel transmis ÎN DIRECT la Telekom Sport, duminică, ora 21.00.

Deşi nu obişnuieşte să discute despre lucruri care nu ţin de propria echipă, ”Bursucul” a atras atenţia asupra faptului că Universitatea Craiova a greşit atunci când la demis pe Devis Mangia.

”Dacă eşti pe locul doi sau pe locul trei înseamnă că nu mai eşti antrenor bun? În viaţa mea nu mă gândeam că-l dau pe Mangia afară. E o greşeală enormă ce au făcut cei de acolo (n.r. - oficialii celor de la U Craiova), a spus Dan Petrescu în cadrul unei conferinţe de presă.

Acelaşi discurs l-a avut antrenorul lui CFR Cluj şi vis-a-vis de Mihai Teja, despre care patronul Gigi Becali spune că va pleca de la echipă după meciul cu echipa din Gruia.

”Îmi pare rău pentru Teja, pentru că nu cred că a meritat să fie dat afară, din ce am înţeles, aşa se va întâmpla. Pentru că rezultatele lui în play-off au fost foarte bune şi nu a avut timp la dispoziţie”, a mai spus Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: liga 1dan petrescu,  

viewscnt
Articole similare