Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

În victoria cu liderul din Ungaria, Viitorul a avut pe teren 18 jucători formaţi la Academia Gheorghe Hagi!

 În victoria cu liderul din Ungaria, Viitorul a avut pe teren 18 jucători formaţi la Academia Gheorghe Hagi!

Farul Constanța

Comentarii

Viitorul a obţinut prima victorie din cadrul stagiului de pregătire de la Belek. În succesul cu 2-1, obţinut în faţa formaţiei Ferencvaros, care conduce cu autoritate campionatul din Ungaria, Viitorul a folosit numai puţin de 18 jucători crescuţi şi formaţi la Academia Gheorghe Hagi

Alexandru Buzbuchi, Radu Boboc, Andrei Ciobanu, Marius Leca, Bogdan Ţîru, Virgil Ghiţă, Robert Neciu, Darius Grosu, Roberto Mălăele, Tudor Băluţă, Carlo Casap, Ionuţ Vînă, Paul Iacob, Denis Drăguş, Ianis Hagi, Alexi Pitu, Louis Munteanu, Nicolas Popescu. Dintre aceştia, zece au sub 20 de ani, iar patru au doar 16 ani! 

De remarcat că în repriza secundă a meciului cu Ferencvaros au evoluat numai puţin de 11 jucători formaţi la Academia Gheorghe Hagi, iar media echipei din repriza a doua a fost de 20,6 ani!

Nu în ultimul rând, golul victoriei a fost reuşit după o fază deosebită creată de doi dintre internaţionalii U17, Darius Grosu şi Alexi Pitu. Primul a centrat perfect de pe partea stângă a atacului după ce s-a descotorosit de un adversar, iar Pitu a reluat cu capul în poartă, din plonjon, de la 6m. Mezinul echipei este mijlocaşul Roberto Mălăele, care va împlini 16 ani la finalul lunii martie, în timp ce la polul opus se află Eric de Oliveira, care a împlinit luna trecută 33 de ani.

Afla mai multe despre: viitorulacademia hagiperformanta 

viewscnt
Articole similare