Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

În vremurile bune la Dinamo, niciun jucător nu făcea o astfel de declaraţie: "Nu pot să spun că avem ceva în plus"

În vremurile bune la Dinamo, niciun jucător nu făcea o astfel de declaraţie: "Nu pot să spun că avem ceva în plus"

Dinamo București

Comentarii

Atacantul celor de la Dinamo, Daniel Popa, a spus că nu crede că echipa sa ar avea ceva în plus faţă de Concordia Chiajna în afara renumelui, ceea ce o obligă să câştige.

"Este un meci foarte important, trebuie să câştigăm cele trei puncte pentru a ne menţine acolo. Nu pot să spun că este o presiune foarte mare, dar trebuie să luăm cele trei puncte, pentru că noi suntem Dinamo, iar ei sunt Chiajna, mergem să câştigăm. Nu pot să spun că avem ceva în plus, dar trebuie să câştigăm pentru că suntem Dinamo şi trebuie să intrăm în play-off", a spus Popa.

Fundaşul Vlad Olteanu consideră partida cu Concordia Chiajna ca fiind esenţială pentru echipa sa: "Este o partidă esenţială pentru noi meciul de la Chiajna. Suntem foarte motivaţi şi ne ducem acolo pentru a ne întoarce cu cele trei puncte".

"Meciul cu Chiajna este cel mai important joc pentru că trebuie să câştigăm. Într-adevăr nu i-am mai bătut de mult, sunt jucători buni, au echipă bună, va fi foarte greu. Eu sunt convins că putem învinge, am încredere în jucătorii mei. Nu mă tem de nimeni de la Chiajna, trebuie să jucăm noi bine şi atunci sunt sigur că nu vor fi probleme”, a declarat şi Miriuţă.

Concordia Chiajna va evolua, luni, de la ora 20.45, pe teren propriu, cu FC Dinamo, în etapa a XIV-a a Ligii I.

Afla mai multe despre: dinamovlad olteanumiriutachiajnaliga 1 

viewscnt
Articole similare