Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Înainte de Drăguşin a fost Tamaş. Agentul celor doi, dezvăluiri de forţă: ”În Anglia îl studiau pentru că are un avantaj. Era un fenomen”

Înainte de Drăguşin a fost Tamaş. Agentul celor doi, dezvăluiri de forţă: ”În Anglia îl studiau pentru că are un avantaj. Era un fenomen”

Stranieri

Comentarii

Gabi Tamaş a fost unul dintre marii fundaşi români din ultimele două decenii, iar acum a fost elogiat de impresarul Florin Manea.

Retras recent din cariera de fotbalist, Gabi Tamaş a fost lăudat de fostul său impresar, Florin Manea.

Cei doi au colaborat în perioada în care Tamaş evolua în Anglia, în special în Premier League.

”Vreo 700-800 de mii de euro am luat. L-am depăşit de mult cu Radu Drăguşin”

Agentul de jucători a dezvăluit că acele vremuri i-au adus mulţi bani, prin comisioanele pe care le lua de pe urma transferurilor jucătorului, dar speră ca aceste câştiguri să fie depăşite de Radu Drăguşin.

Fundaşul central al celor de la Genoa este unul dintre cei mai promiţători tineri jucători din fotbalul european şi la mare căutare de forţele de pe bătrânul continent.

“(n.r. A fost Gabi Tamaş în top 3 fotbalişti cu care ai lucrat?) Da, 100%. Cred că a fost numărul 1. Până în momentul de faţă, numărul 1. Acum, sper să devină Radu (n.r. Drăguşin) numărul 1. 

(n.r. Tu câţi bani ai luat cu Tamaş?) Nu am luat aşa mult, că nu erau vremurile ca acum. Vreo 700-800 de mii de euro am luat. Bun, dar vorbim pe 5 ani. Luam cam 150-180 de mii pe an, cam aşa. L-am depăşit de mult cu Radu. Viitorul sună bine.

A fost unul dintre cei mai buni fundaşi centrali pe care i-a avut România. Cu Gabi am început colaborarea când a ajuns el la West Brom.

Cu mine a fost statornic, nu au fost multe echipe. A jucat 4 ani la West Brom, după care a fost la Doncaster şi Watford. Asta a fost perioada în care am lucrat cu Gabi. 

S-a întors în România. Un băiat extraordinar, un fotbalist incredibil, un luptător cu un fizic de individiat. În Anglia îl studiau pentru că el are un avantaj, nu-i creşte niciodată pulsul la 200.

Oricât de mult ar alerga sau cât de obosit ar fi, mai mult de 180 nu face. Pur şi simplu era un fenomen”, a declarat Florin Manea, conform Fanatik.

Gabi Tamaş a evoluat pentru mai multe echipe din fotbalul englez: West Brom, Doncaster, Watford, Cardiff City. A bifat 45 de meciuri în Premier League şi 44 în Championship.

Totodată, fostul fundaş central a strâns şi 67 de prezenţe în tricoul primei reprezentative a României, pentru care a marcat şi trei goluri.

Afla mai multe despre: gabi tamaspremier leagueflorin manearadu dragusin 

viewscnt
Articole similare