Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Înainte să fiu jucător de fotbal, eu sunt un fan Real Madrid!” Declaraţii emoţionante ale unui fotbalist blanco

”Înainte să fiu jucător de fotbal, eu sunt un fan Real Madrid!” Declaraţii emoţionante ale unui fotbalist blanco

Real Madrid

Comentarii

Într-un interviu acordat Real Madrid TV, Lucas Vázquez a vorbit despre viitorul său la gruparea blanco.

”Este o onoare pentru mine să învăţ de la Zinedine Zidane şi să-l am în fiecare zi alături” a mărturisit Vazquez, fotbalist criticat în ultima vreme de fani, pentru prestaţiile sale.

”Toată lumea ştie ce mare fotbalist a fost, iar cifrele şi trofeele sale servesc drept mărturie. Ne învaţă multe şi ne ajută în fiecare zi. De asemenea, Zizou este foarte apropiat de noi, iar pe teren ne dă multă libertate. Vrea să joci cu zâmbetul pe buze şi să te exprimi pe teren cu dezinvoltură. Acest lucru este foarte important pentru noi, ca fotbalişti. O mare bucurie să pot lucra alături de Zizou, este un noroc pentru cariera mea” a subliniat Lucas Vázquez.

Fotbalistul spaniol are multe oferte şi presa iberică scrie că ar putea pleca în vară de pe Santiago Bernabeu. Vazquez este de altă părere: ”Eu sunt fan Real Madrid înainte  să fiu un jucător de fotbal. De când am ajuns la juniori, obiectivul meu a fost să pot juca la echipa mare. Sunt la al cincilea sezon în tricoul blanco şi îmi doresc să rămân aici” a declarat fotbalistul.

Lucas Vázquez are 28 de ani şi s-a format la Real Madrid. Este un produs al clubului madrilen, pentru care a debutat în 2015, după un sezon de împrumut la Espanyol Barcelona. 9 selecţii are Lucas Vázquez în naţionala Spaniei. La Real Madrid el a adunat 201 meciuri şi a marcat 24 de goluri. Trei dintre ele au fost reuşite în actuala stagiune, în care Lucas Vázquez a disputat 18 meciuri în tricoul merengue.

Afla mai multe despre: lucas vázquez 

viewscnt
Articole similare