Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Înainte să moară, Stephen Hawking a scris o teorie despre cum ar putea Anglia să câştige Cupa Mondială din Rusia!

Înainte să moară, Stephen Hawking a scris o teorie despre cum ar putea Anglia să câştige Cupa Mondială din Rusia!
Comentarii

Fizicianul de renume mondial Stephen Hawking, decedat cu puţin timp în urmă, ştia ce trebuie să facă Anglia pentru a deveni campioană mondială.


De curând lumea ştiinţei a primit o grea lovitură, odată cu dispariţia unui geniu al fizicii, Stephen Hawking. Savantul britanic, a cărui viaţă a fost teribil bulversată de boala cumplită de care a suferit, cea mai severă formă de scleroză, a adus un uriaş aport în fizică prin descoperirile sale.

Foarte puţini şi l-ar fi putut imagina pe Hawking preocupat şi de modul în care naţionala de fotbal a ţării sale ar putea ajunge să câştige, după ediţia din 1966, pentru a doua oară în istorie titlul mondial.

Hawking şi-a găsit timp să analizeze care ar fi măsurile pe care ar trebui să le ia componenţii echipei Angliei pentru a atinge acest obiectiv. Prima condiţie ar fi ca jucătorii să se îmbrace numai în roşu. Hawking a constatat că în echipament roşu au fost obţinute multe victorii. A doua ca sistemul folosit să fie permanent 4-3-3, adică un joc eminamente ofensiv. Cum englezii sunt recunoscuţi pentru cât de multe meciuri importante în momente cheie la CM sau Euro au capotat la lovituri de departajare Hawking are şi aici soluţii: "Să se facă doar trei paşi până la lovirea balonului şi să se şuteze numai cu latul. Iar de executat să tragă jucătorii care nu au păr".

Afla mai multe despre: angliastephen hawking 

viewscnt
Articole similare