Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Înainte să plece el, o să plec eu!" Zidane, categoric în privinţa vânzării unui titular de la Real Madrid

"Înainte să plece el, o să plec eu!" Zidane, categoric în privinţa vânzării unui titular de la Real Madrid

Real Madrid

Comentarii

Presa din Anglia scrie că Manchester City este interesată de transferul lui Raphael Varane de la Real Madrid.

Manchester Evening News scrie că gruparea antrenată de Josep Guardiola este foarte interesată de transferul fundaşului central francez de la Real Madrid.

Zidane, răspuns categoric după ce s-a vehiculat că Manchester City îl vrea pe Varane

Doar că în calea unui posibil transfer stă chiar antrenorul Realului, Zinedine Zidane.

Acesta nici nu vrea să audă de o eventuală plecare a lui Varane de la echipa sa. Varane a ajuns la Real Madrid chiar la recomandarea lui Zidane,  iar presa de casă a Realului îl citează pe tehnicianul francez, care s-ar fi confesat apropiaţilor la auzul veştii că Manchester City este dispusă să plătească o avere pentru Raphael: "Înainte să plece el, mai degrabă plec eu. Nici nu se pune problema" ar fi spus antrenorul care a adus trei UEFA Champions League la Madrid.

La doar 26 de ani, Raphael Varane este unul dintre cei mai decoraţi fundaşi din fotbalul mondial. El a cucerit 17 trofee cu Real Madrid, printre care şi patru UEFA Champions League, dar si doua titluri de campion al Spaniei. Varane este campion mondial cu naţionala Franţei în 2018 şi are 309 meciuri jucate pentru Real Madrid în cele 9 sezoane petrecute pe Santiago Bernabeu. În actuala stagiune a jucat în 33 de meciuri şi a marcat de trei ori.

Afla mai multe despre: zidanevarane 

viewscnt
Articole similare