Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Înaintea meciului din seara aceasta cu AS Roma, Dan Petrescu a avut numai cuvinte de laudă pentru italieni: ”Întâlnim viitoarea campioană a Italiei”

Înaintea meciului din seara aceasta cu AS Roma, Dan Petrescu a avut numai cuvinte de laudă pentru italieni: ”Întâlnim viitoarea campioană a Italiei”

Fotbal

Comentarii

Lupta pentru calificare este strânsă în grupa A, CFR şi Young Boys sunt la egalitate într-o grupă condusă de Roma

Pentru meciul din seara acesta, CFR nu se va putea baza pe Vinicius, Cestor, Omrani (accidentaţi), Deac, Hoban (infectaţi cu COVID-19). 

CFR şi Young Boys sunt la egalitate de puncte în grupa A. Cele două formaţii au încheiat la egalitate meciul direct jucat la Cluj. Echipa lui Dan Petrescu întâlneşte pe teren propriu pe Roma după ce în tur a suferit una dintre cele mai clare înfrângeri din istoria europeană a clubului, 0-5 în deplasare. A fost un meci special din cauza problemelor de lot pe care le au clujenii, probleme cauzate de accidentări dar şi de jucători infectaţi cu noul virus. Probleme are şi în meciul din seara asta echipa lui Dan Petrescu. CFR vine după înfrângerea din campionat, 0-1 pe teren propriu cu UTA.

Dan Petrescu, antrenorul campioanei României: "Cred că întâlnim posibila viitoare campioană a Italiei şi posibila câştigătoare a Ligii Europa. Şansele lor sunt mari, dar şi noi avem o şansă mică. Sperăm să se mai întoarcă şi norocul pe strada noastră. Nu avem un moral prea bun. Noi avem probleme mari de lot, dar îmi doresc să câştigăm, vom da tot ce avem mai bun".

Mario Camora, fundaş CFR: ”Nu e vorba de revanşă, ci de orgoliu pentru noi. Ştim că sunt în formă maximă, dar trebuie să fim uniţi pe teren”.

În celălalt meci, CSKA joacă pe teren propriu cu Young Boys. Elveţienii s-au impus cu 3-0 în tur. Singurul punct în grupă pentru bulgari a venit surprinzător în deplsarea de la Roma, scor 0-0.

Postat de Andrei Badea

Afla mai multe despre: cfr clujeuropa league 

viewscnt
Articole similare