Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Inamicul" de la Jocurile Olimpice face victime. Jucătoarea a fost nevoită să abandoneze: "Am suferit, aşa cum aţi văzut cu toţii"

"Inamicul" de la Jocurile Olimpice face victime. Jucătoarea a fost nevoită să abandoneze: "Am suferit, aşa cum aţi văzut cu toţii"

Jocurile olimpice

Comentarii

Jucătoarea spaniolă de tenis Paula Badosa a fost nevoită să abandoneze din cauza căldurii meciul cu sportiva cehă Marketa Vondrousova, din sferturile de finală ale turneului olimpic.

"Corpul nu a rezistat cum trebuia"

După un prim set pierdut cu 6-3, Badosa a primit asistenţă medicală, însă nu a mai putut continua şi a părăsit terenul într-un scaun cu rotile.

"Am suferit din cauza căldurii, aşa cum aţi văzut cu toţii şi nu m-am simţit în formă pentru a continua acest meci. Pe lângă presiunea competiţiei, ţinând cont cât de speciale sunt aceste zile, acestea sunt lucruri care se întâmplă în sport. A fost păcat să-mi închei participarea în acest fel. Condiţiile au fost solicitante încă din prima zi, am încercat să mă adaptez cât mai bine posibil, dar astăzi corpul nu a rezistat cum trebuia. Plec cu un sentiment de mândrie pentru că am dat absolut totul pentru ţara mea, pe care am reprezentat-o ​​în modul cel mai profesionist cu putinţă. Mă voi concentra pe recuperare, lucrând pentru a-mi fi bine şi oferindu-mi oportunitatea de a reveni la un eveniment ca acesta", a spus jucătoarea de 23 de ani.

Din cauza acestei probleme, ea a fost nevoită să se retragă şi din proba de dublu-mixt, în care făcea pereche cu Pablo Carreno Busta.

Elina Svitolina din Ucraina va fi adversara Marketei Vondrousova, în semifinalele turneului feminin de tenis din cadrul JO de la Tokyo.

Retragerea sportivei spaniole vine după ce atât sârbul Novak Djokovici, cât şi rusul Daniil Medvedev au criticat public programarea meciurilor la Tokyo 2020. Ambii jucători au spus că ar fi de preferat să înceapă meciurile mai târziu, seara, când condiţiile erau mai bune.

În timpul meciului său de simplu disputat împotriva italianului Fabio Fognini, Medvedev i-a spus arbitrului: "Sunt luptător, voi termina meciul, dar pot muri. Dacă mor, îşi asumă ITF responsabilitatea?"

 

Afla mai multe despre: paula badosajocurile olimpice 

viewscnt
Articole similare