Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Înapoi în viitor cu FCSB şi Dinamo! De 13 ani nu se mai întâmplase aşa ceva în Cupa României. Momentul 2005, cea mai mare ruşine trăită de roş-albaştri în Cupă

Înapoi în viitor cu FCSB şi Dinamo! De 13 ani nu se mai întâmplase aşa ceva în Cupa României. Momentul 2005, cea mai mare ruşine trăită de roş-albaştri în Cupă

Cupa României

Comentarii

Cupa României şi-a dovedit renumele de "competiţie a surprizelor" şi în acest sezon, iar Dinamo şi FCSB au părăsit competiţia în faza optimilor, după ce au fost învinse de Csikszereda, respectiv Dunărea Călăraşi.

Dinamo a fost eliminată de echipa din Liga a III-a după un meci absolut nebun, tranşat la loviturile de departajare, unde "câinii" au pierdut deşi portarul Vlad Muţiu a apărat nu mai puţin de patru penalty-uri (VIDEO)!

Delorge a ratat lovitura decisivă şi Dinamo a fost eliminată de o echipă din a treia divizie pentru doar a doua oară în istorie şi prima dată după 46 de ani (în 1972 câinii pierdeau cu Constructorul Galaţi).

De cealaltă parte, FCSB a pierdut la Călăraşi, după un meci în care Dică a folosit multe rezerve, forţat de accidentări, dar şi din dorinţa de a-şi menaja câţiva jucători de bază.



Este pentru prima dată după 13 ani când Dinamo şi FCSB părăsesc cupa înante de  Sferturi. Atunci, Dinamo pierdea tot în optimi, cu Petrolul Ploieşti, în timp ce echipa lui Becali trăia probabil cea mai mare umilinţă din istorie: era eliminată de echipa a doua a Rapidului, în şaisprezecimi, după executarea loviturilor de departajare.

În acel sezon, Cupa României a fost câştigata de Rapid, după o finală cu FC Naţional. A fost 1-0 după prelungiri, cu un gol marcat de Daniel Niculae în minutul 91.

Afla mai multe despre: dinamofcsbcupa romaniei2018eliminarerusine 

viewscnt
Articole similare