Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă 3 transferuri la FCSB! Gigi Becali dă lovitura cu ultima mutare: ”E forţă!”. Un atacant cu cifre, şi el pe lista vicecampioanei

Încă 3 transferuri la FCSB! Gigi Becali dă lovitura cu ultima mutare: ”E forţă!”. Un atacant cu cifre, şi el pe lista vicecampioaneigalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB caută să se întărească înaintea startului de sezon, iar antrenorul Bogdan Andone a confirmat că echipa sa mai caută jucători.

Cel puţin trei transferuri mai face Gigi Becali pentru această vară. Dezamăgit în urma deciziei instanţei care i-a luat palmaresul istoric al Stelei, Becali pare conştient în acest moment că trebuie să aducă lumea la stadion, dar şi că echipa sa trebuie să facă un sezon solid.

În conferinţa de presă susţinută miercuri, antrenorul Bogdan Andone a recunoscut că echipa sa mai are nevoie de două-trei transferuri pe posturi cheie.

Primul nume de pe agenda lui Gigi Becali este Florin Ştefan. Internaţionalul de tineret, titular la Euro 2019 în echipa lui Rădoi are şanse mari să ajungă la FCSB. Patronul roş-albaştrilor are însă o singură problemă în acest moment: oferta sa nu este pe placul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe. Ştefan mai are 2 ani de contract cu Sepsi, iar oferta lui Becali este de 300 de mii de euro. Momentan, covăsnenii au spus ”nu” dar discuţiile vor continua, ţinând cont că Ştefan l-a impresionat pe Becali. O variantă de rezervă la Ştefan este De Nooijer de la Viitorul, dar olandezul este curtat şi de echipe din străinătate.

Al doilea nume de pe lista lui Gigi Becali este Aissa Laidouni. FC Voluntari s-a înţeles deja cu FCSB pentru transferul său, dar transferul lui Laidouni este blocat de impresar. Este de aşteptat ca patronul FCSB-ului să deblocheze această mutare, iar Laidouni să ajungă sub comanda lui Bogdan Andone: ”Dacă joacă 4-3-3, trebuie să joace inter. Poate să o facă pentru că are forţă. Poate juca şi în 4-2-3-1 alături de Pintilii, pentru că Pinti închide bine, are experienţă mare” a confirmat şi Ioan Andone la Telekom Sport. ”Noi, cluburile ne-am înţeles. Dacă el se înţelege cu FCSB, poate pleca. Impresarii lui discută cu FCSB” a mai subliniat Ioan Andone.

Caută şi un atacant. Doi internaţionali de tineret şi o variantă surpriză!

Lista lui Becali e completată de Ionuţ Vînă, fotbalist pentru care patronul roş-albaştrilor insistă pe lângă Gică Hagi. Atât Vînă, cât şi Laidouni sunt soluţii utile pentru linia mediană, iar Bogdan Andone a confirmat în conferinţa de presă de astăzi: ”Avem nevoie de minim un inter, poate chiar doi. Vedeţi ce se întâmplă şi cu Pintilii. Va fi imposibil să jucăm până în Septembrie doar cu aceşti jucători” a mărturisit tehnicianul roş-albaştrilor.

Bogdan Andone ar fi solicitat şi un vârf, în condiţiile în care Gnohere e accidentat, iar Hora reprezintă singura soluţie ofensivă reală din lot. Un nume surprinzător ar fi ajuns pe lista lui Becali, dar patronul roş-albaştrilor a refuzat momentan propunerea. Este vorba despre Mediop Ndiaye de la Dunărea Călăraşi, 6 goluri stagiunea trecută pentru formaţia care a retrogradat din Liga 1. Ndiaye este unul dintre stranierii care au marcat cel mai mult în România. Pentru ACS Ghiroda, Ripensia şi Dunărea Călăraşi are un total de 151 de goluri.

Marele vis al lui Becali este George Puşcaş, dar transferul internaţionalului de tineret a picat. O altă variantă pe care patronul FCSB o ia în calcul este Adrian Petre, însă primele discuţii cu Esbjerg n-au oferit niciun rezultat.

Becali ar putea parafa aceste trei mutări (Ştefan, Laidouni şi Vînă) după dubla cu Milsami Orhei. Unul dintre obiectivele clare ale echipei sale este participarea în grupele Europa League şi încasarea potului financiar care poate asigura încă unul-două sezoane de linişte.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: vînăgigi becaliflorin ştefanaissa laidouni 

viewscnt
Articole similare