Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă 3 transferuri pentru Adrian Mutu. O vedetă cu 80 de meciuri pentru Lazio, la FC U Craiova 1948

Încă 3 transferuri pentru Adrian Mutu. O vedetă cu 80 de meciuri pentru Lazio, la FC U Craiova 1948

FC U Craiova

Comentarii

FC U Craiova 1948 pregăteşte încă trei mutări pe piaţa transferurilor.

Adrian Mutu va mai primi încă trei jucători, anunţă pagina de Facebook a clubului din Bănie, citată de Ediţie.ro. Anunţul a fost făcut după ce FC U Craiova 1948 şi-a încheiat stagiul de pregătire din Slovenia:

"De precizat că mai sunt aşteptaţi, în zilele următoare, cel puţin 3 jucători care urmează să se alăture lotului, aceşti jucători urmând să fie anunţaţi când actele vor fi parafate. De asemenea, luni seară, va fi prezentat sumar noul echipament al echipei, iar fotografiile de grup şi tot ceea ce ţine de imaginea acestuia vor fi realizate în săptămâna 19-22 iulie" se arată în comunicatul oltenilor.

Cine este Luis Pedro Cavanda

Unul dintre aceşti jucători ar putea să fie  Luis Pedro Cavanda (30 de ani), un fundaş dreapta care s-a despărţit recent de Standard Liege. El a fost testat deja de Adrian Mutu şi ar putea fi unul dintre cei trei jucători anunţaţi de presa locală.

Luis Cavanda are un cv extrem de interesant. A început fotbalul la Lazio, acolo unde a jucat 80 de meciuri la nivelul primei echipe. A mai trecut pe la Torino şi Bari în Italia, dar şi pe la Trabzonspor şi Galatasaray în Turcia. În ultimele două sezoane a jucat pentru Standard Liege în 49 de meciuri, marcând de două ori. În 2015, Luis Cavanda a debutat în naţionala Belgiei, pentru care a strâns două selecţii.

Poate evolua oriunde în defensivă, dar cu predilecţie în flancul drept. Are 158 de mecuri ca fundaş dreapta în cariera sa, 30 de meciuri ca fundaş stânga şi alte partide ca mijlocaş dreapta, fundaş central sau mijlocaş stânga.

Cavanda a bifat 53 de meciuri în Serie A, alte 37 de meciuri în prima ligă belgiană, 32 de meciuri în Superliga Turcă şi 21 de meciuri în Cupele Europene.

  • 200 de mii de euro este cota de piaţă a lui Cavanda în acest moment
  • 2 goluri a marcat el pentru Standard Liege în ultimele două sezoane
  • 180 de meciuri a bifat Cavanda pentru Lazio, Standard, Trabzon şi Galatasaray

Până acum, FC U Craiova i-a adus pe Bauza, Machado, Bagayoko, Asamaoah, Kovacic, Gajic, Armin Gremsl şi Hugo Vieira. Oltenii debutează în Liga 1 pe terenul campioanei CFR Cluj pe 16 iulie.

Afla mai multe despre: adrian mutufc u craiova 1948,  

viewscnt
Articole similare