Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă 3 variante de antrenor pentru FCU Craiova, dacă Adi Mutu va refuza oferta: ”Nu putem să stăm în loc”

Încă 3 variante de antrenor pentru FCU Craiova, dacă Adi Mutu va refuza oferta: ”Nu putem să stăm în loc”

Superliga

Comentarii

Marcel Puşcaş a dezvăluit că FCU Craiova are pe listă încă 3 variante de antrenori, dacă Adrian Mutu nu va accepta oferta. Totuşi, Puşcaş a subliniat că şi-l doreşte foarte mult pe Adrian Mutu.

Proaspăt promovată în Liga 1, FCU Craiova trece printr-o perioadă agitată. Echipa deţinută de Adrian Mititelu se pregăteşte intens pentru noul sezon şi sunt schimbări atât în conducere, cât şi la nivel de echipă.

Marţi, FCU Craiova a anunţat oficial că Marcel Puşcaş a revenit în cadrul clubului şi va ocupa funcţia de director general. Tot în această perioadă se poartă negocieri intense cu Adi Mutu pentru postul de antrenor. Marcel Puşcaş susţine că FCU Craiova are un plan şi pentru cazul în care Adi Mutu nu va accepta propunerea clubului.

Încă 3 variante de antrenor pentru FCU Craiova, dacă Adi Mutu va refuza oferta

Negocierile dintre FCU Craiova şi Adi Mutu au început înainte ca Marcel Puşcaş să preia funcţia de director general. Totuşi, Puşcaş susţine că îşi doreşte foarte mult ca selecţionerul naţionalei de tineret să accepte oferta de la FCU Craiova.

Noul oficial al echipei craiovene îl vede pe Adi Mutu antrenorul potrivit pentru planul pe care FCU Craiova îl are în sezonul care urmează. Totuşi, Marcel Puşcaş susţine că şefii clubului sunt pregătiţi şi pentru un eventual refuz al lui Adi Mutu şi au pe listă încă 3 variante de antrenor.

”Săptămâna trecută am fost contactat, am revenit cu mare plăcere, pentru că ştiu oamenii de acolo. Îl aşteptăm pe Adrian Mutu, a fost prima opţiune. Eu n-am participat la negocieri, pentru că au fost făcute până ieri. Aşteptăm să îşi dea acordul. În caz contrar, există şi alte variante, nu stă FC U Craiova în loc. Nu cred că nu sunt doritori.

M-aş bucura să vină Adrian, a făcut o treabă bună la U21, are vreo ani de antrenorat. Şi pentru el ar fi o şansă, nu doar pentru noi. Avem şi plan B, C şi D, dacă nu va veni Mutu. Nu ştiu despre situaţia cu Trică, n-am fost aici. Eu am colaborat foarte bine cu Eugen, în Liga 3”, a declarat Marcel Puşcaş pentru Look Sport Live.

Afla mai multe despre: marcel puscas 

viewscnt
Articole similare