Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă doi jucători pregătiţi pentru transfer! Oamenii aduşi de Rednic în probe la Dinamo

Încă doi jucători pregătiţi pentru transfer! Oamenii aduşi de Rednic în probe la Dinamogalerie foto

Superliga

Comentarii

Mircea Rednic continuă să caute jucători noi pentru Dinamo, iar pe lista transferurilor realizate de "Puriu" în Ştefan cel Mare s-ar mai putea adăuga două nume în scurt timp.

Gregory Tade, Naser Aliji, Rachid Aït-Atmane, Simon Zenke şi Mattia Montini sunt jucătorii transferaţi până acum de Rednic, iar în scurt timp alţi doi fotbalişti ar putea deveni "câini" cu acte în regulă.

Mijlocaşul belgian Andy Kawaya (22 de ani - foto, în dreapta) şi fundaşul Abdel Diarra (23 de ani - foto, în stânga) sunt în aceste zile în probe la Dinamo, iar Mircea Rednic va lua în scurt timp o decizie în ceea ce îi priveşte. Ambii jucători sunt liberi de contract şi vor fi ofertaţi de Dinamo, dacă Rednic îşi va da ok-ul după ce îi urmăreşte la antrenamente.

Andy Kawaya s-a format la Anderlecht şi poate evolua pe orice post în banda stângă, având selecţii la toate naţionalele de tineret ale Belgiei. Ultima dată a fost legitimat la Avellino, în Italia, însă a petrecut doar o lună la gruparea din Serie D, fiind pus pe liber. Acesta a suferit în trecut o accidentare gravă - fractură de peroneu, motiv pentru care a şi ieşit din circuit pentru o perioadă de timp.

Diarra a jucat ultima dată la KFCO Beerschot Wilrijk, în liga secundă din Belgia, însă a rămas liber de contract la finalul sezonului trecut.

Rednic îi pune la cură
Din informaţiile Telekom Sport, marea problemă a lui Kawaya e reprezentată de kilogramele în plus. Acesta cântăreşte peste 90 de kilograme, în condiţiile în care are o înălţime de 1,74m. Dacă va semna, belgianul va urma un program special în perioada următoare. I se va alătura cu siguranţă şi nigerianul Simon Zenke, care are 6 kilograme în plus, conform calculelor staff-ului medical al lui Dinamo.

Cu mici probleme din acest punct de vedere s-a prezentat şi francezul Gregory Tade, însă acesta va fi la 100% din potenţial în scurt timp.



Nistor şi Tade sunt OK
În ceea ce priveşte partida din weekend, cu Viitorul, Rednic se va putea baza din nou pe căpitanul Dan Nistor, în timp ce Tade va prinde şi el foaia de joc. Va fi foarte probabil rezervă, urmând să intre pe parcurs, în funcţie de modul în care decurge meciul.






 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: rednicprobetade 

viewscnt
Articole similare