Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă două echipe din fotbalul românesc, sponsorizate de Casa Pariurilor. Parteneriate cu FC Botoşani şi U Cluj

Încă două echipe din fotbalul românesc, sponsorizate de Casa Pariurilor. Parteneriate cu FC Botoşani şi U Clujgalerie foto

Superliga

Comentarii

Casa Pariurilor anunţă astăzi încheierea a două noi parteneriate cu formaţii din fotbalul românesc. Sponsorul de nume al Ligii a 2-a va lucra de acum înainte şi cu FC Botoşani, unde va fi sponsor principal, în timp ce la U Cluj logo-ul va fi plasat pe spate le tricourilor, deasupra numerelor de joc.

Redăm mai jos comunicatul emis de Casa Pariurilor:

"Casa Pariurilor devine sponsorul oficial al FC Botosani si U Cluj

Sprijinim Pasiunea Românească pentru Sport şi am devenit partenerii a două cluburi de tradiţie din fotbalul românesc.

Pentru că în Moldova fotbalul este iubit şi practicat cu pasiune, susţinem unul dintre cele mai importante cluburi din această zonă. Casa Pariurilor este noul sponsor principal al FC Botoşani.
"Suntem încântaţi să colaborăm cu unul dintre cele mai importante cluburi din Liga 1. FC Botoşani a reprezentat România în cupele europene şi vom susţine clubul pentru a progresa în continuare. Apreciem că FC Botoşani e un club foarte bine organizat, transparent şi care e sprijinit la fiecare meci de un public entuziast. Acest parteneriat face parte din strategia Casa Pariurilor de a susţine sportul acolo unde acesta e practicat cu pasiune şi respect pentru suporteri. Filozofia noastră este pe deplin compatibilă cu cea a clubului FC Botoşani", a declarat Lewis Findlay, General Manager - Casa Pariurilor.

Cătălin Anton, preşedinte FC Botoşani, a declarat în cadrul conferinţei de presă: "Am început să atragem sponsori naţionali, ceea ce înseamnă că ne-am făcut treaba bine în ultimii ani. Suntem bucuroşi să lucrăm alături de Casa Pariurilor, un partener serios, sponsor al Cupei Romaniei şi al Ligii 2".

Casa Pariurilor sprijină Universitatea Cluj. Obiectiv: Promovarea!
Suntem alături şi de fotbalul din Ardeal şi vom colabora cu unul dintre cele mai importante nume din fotbalul românesc.

Casa Pariurilor a devenit sponsor al "Şepcilor roşii" în anul în care clubul îşi propune revenirea în elita fotbalului. De acum, pe tricourile Universităţii Cluj se va regăsi o companie care susţine pasiunea suporterilor şi tradiţia clubului, două dintre calităţile necesare pentru drumul spre marea performanţă.

"De peste 10 ani, Casa Pariurilor a intrat într-o competiţie mai importantă decât oricare alta. Una fără sfârşit şi care nu oferă nicio Cupă pentru învingător: Susţinerea Fotbalului Românesc. Tradiţia şi Pasiunea sunt două dintre valorile comune ale Universităţii Cluj şi Casa Pariurilor. Cu acelaşi obiectiv iniţial, Casa Pariurilor consideră că parteneriatul cu Universitatea Cluj, o formaţie de tradiţie şi care promovează tineri jucători din pepiniera proprie, este unul natural. Urăm succes Universităţii Cluj în noul sezon, iar fanilor le dorim să sărbătorească la sfârşitul anului promovarea în primul eşalon!", a declarat Lewis Findlay, General Manager - Casa Pariurilor.



"Faptul că unul dintre cele mai importante branduri din domeniu a decis să susţină FC Universitatea Cluj ne dă încredere că proiectul nostru este pe drumul cel bun şi că ne vom putea bucura împreună la finalul sezonului de promovarea în Liga 1. Am reuşit să convingem branduri puternice să se alăture clubului nostru, iar Casa Pariurilor este unul dintre ele, demonstrând astfel că fotbalul poate atrage resurse financiare din piaţă şi poate genera valoare pentru sponsori, în condiţiile unui proiect sustenabil şi a unui management profesionist", a precizat Mihai Moga, Brand Manager - FC Universitatea Cluj.

Despre Casa Pariurilor
Primul bilet a fost emis de Casa Pariurilor în 2007. După mai bine de zece ani de activitate, 740 de agenţii active în 273 de localităţi, Casa Pariurilor înregistrează zilnic milioane de bilete. Licenţiată ONJN, platforma de pariuri sportive www.casapariurilor.ro este funcţională în online-ul românesc din 2015 şi are peste 100.000 de jucători activi. Liga 2 Casa Pariurilor, Cupa României şi multe turnee de fotbal amator sunt printre competiţiile susţinute cu mândrie de Casa Pariurilor, o companie ce pune Pasiunea pentru Fotbal pe primul loc."

 

Afla mai multe despre: u clujbotosanicasa pariurilorsponsori fotbalcasa pariurilor sponsor 

viewscnt
Articole similare