Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă două lovituri date de cei de la FC Botoşani. Au luat un fost internaţional italian şi un jucător cu peste 100 de meciuri în Ligue 1

Încă două lovituri date de cei de la FC Botoşani. Au luat un fost internaţional italian şi un jucător cu peste 100 de meciuri în Ligue 1

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani continuă să surprindă pe piaţa transferurilor. Diego Fabbrini şi Lossemie Karaboue - doi jucători obişnuiţi cu fotbalul din campionatele tari - vor ajunge sub comanda lui Costel Enache.

FC Botoşani a surprins când a anunţat că l-a transferat pe Hervin Onghenda - jucător care a evoluat la PSG, dar moldovenii nu se opresc aici. Potrivit monitorulbt.ro, sub comanda lui Costel Enache urmează să ajungă alţi doi jucători care au evoluat în campionatele tari din Occident.

Diego Fabbrini, 28 de ani, este atacant şi ultima dată a fost sub contract cu Birmingha, care în sezonul trecut l-a împrumutat la Real Oviedo. A mai jucat la Empoli, Udinese, Palermo, Watford, Siena, Millwall şi Middlesbrough. Are 30 de apariţii în Serie A şi a jucat un meci şi pentru naţionala Italiei, pe 15 august 2012. În prezent, este cotat la un milion de euro.

Lossemy Karaboue, 30 de ani, este mijlocaş dreapta. Ultima dată a evoluat pentru Valenciennes, echipă de care s-a despărţit în această vară. A început fotbalul la Lyon şi a mai jucat apoi pentru Nancy, Troyes, APO Levadiakos şi Valenciennes. Are nu mai puţin de 106 apariţii în prima ligă din Franţa. Karaboue este un fost internaţional francez de juniori. În prezent, este cotat la 600.000 de euro.

Valeriu Iftime a confirmat cele două transferuri: „Mai vin doi jucători. Este vorba de italianul Fabrini şi un francez. Ambii sunt jucători ofensivi, de bandă sau al doilea vârf. Sper să fie ok. Mai aveam nevoie de doi jucători şi poate în pauza asta reuşesc să se integreze. În seara asta vom juca cu ce avem. Sper să facă un meci bun pentru că e prima dată când văd în direct un meci Steaua, în deplasare”, a spus Valeriu Iftime pentru ProSport.

Afla mai multe despre: diego fabbrinilossemy karabouefc botosaniliga 1 

viewscnt
Articole similare