Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă două lovituri date de Fulham în ultima zi de transferuri din Anglia

Încă două lovituri date de Fulham în ultima zi de transferuri din Anglia

Premier League

Comentarii

Nou promovată în Premier League, Fulham a reuşit astăzi, în ultima zi de mercato din Anglia să mai transfere doi jucători importanţi, ambii din La Liga.

Gruparea londoneză a ajuns la un acord cu Atletico Madrid pentru împrumutul atacantului Luciano Vietto. Dorit şi de Valencia sau Sporting Lisabona, Vietto ajunge în Anglia din dorinţa sa, fiind interesat de o nouă experienţă la nivel înalt într-un alt campionat.

Tot pe Craven Cottage ajunge şi portarul Sevillei, Sergio Rico. Unul dintre cei mai buni portari din La Liga în ultimele sezoane, Rico va fi şi el împrumutat de Sevilla la Fulham: ”Sunt forte fericit că am ajuns la cel mai vechi club din Premier League. Abia aştept să mă prezint la antrenamente, să-mi cunosc noii colegi şi mai ales, să începem sezonul împreună!” a declarat goalkeeper-ul în vârstă de 24 de ani.

 

 

Crescut de FC Sevilla, Rico evolua la prima echipă a clubului din 2014, perioadă în care a apărat buturile andaluzilor în 169 de partide. Rico are şi o selecţie în naţionala Spaniei, fiind considerat una dintre marile promisiuni ale fotbalului iberic.

Fulham a reuşit în această vară să-i mai transfere pe Jean Michel Seri de la Nice, pe Aleksandar Mitrovic de la Newcastle, pe Andre Schurrle de la Dortmund, pe Alfie Mawson de la Swansea, pe Fabri de la Besiktas, pe Calum Chambers de la Arsenal şi pe Joe Bryan de la Bristol. 

Update: Între timp Fulham l-a obţinut şi pe Timothy Fosu Mensah de la Manchester United sub formă de împrumut şi a plătit 30 de milioane de euro pentru Anguissa de la Olympique Marseille.

 

 

Afla mai multe despre: fulhamsergio ricotransferuri,  

viewscnt
Articole similare