Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă două nume grele s-au retras de la Indian Wells. Ce informaţii există despre Bianca Andreescu

Încă două nume grele s-au retras de la Indian Wells. Ce informaţii există despre Bianca Andreescu

Tenis

Comentarii

Germana Angelique Kerber, locul 21 WTA, şi Victoria Azarenka din Belarus, locul 56 WTA, nu vor participa la Indian Wells, la fel ca Simona Halep, locul 2 WTA, care a invocat o accidentare la picior.

Kerber, fost lider WTA şi finalista ediţiei trecute la BNP Paribas Open, nu a mai jucat de la Australian Open, turneu la care a fost eliminată în optimi şi la care a evoluat accidentată, după o problemă la piciorul stâng căpătată la Adelaide.

Managerul germanei a precizat că jucătoarea şi-a reluat antrenamentele, dar e prea devreme pentru a reveni pe teren.

Azarenka, de asemnea fostă ocupantă a locului I WTA, câştigătoare în California în 2012 şi 2016, nu a mai jucat în 2019 după US Open. Ea a lipsit de la Australian Open "din motive personale" şi a revenit pe teren în această săptămână, dar a pierdut clar, 2-6, 2-6, meciul cu slovena Tamara Zidansek, locul 71 WTA, din turul I al turneului de a Monterrey.  

Celor trei jucătoare li se alătură americanca Danielle Collins, locul 50 WTA, care nu va participa nici ea, din cauza unei accidentări la abdomen.

În urma acestor retrageri, prind tabloul principal tunisiana Ons Jabeur, locul 39 WTA, americanca Taylor Townsend, locul 70 WTA, rusoaica Vera Zvonareva, locul 103 WTA, şi belgianca Kirsten Flipkens, locul 75 WTA.

În schimb, deţinătoarea trofeului la Indian Wells, jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, locul 4 WTA, care nu a evoluat în acest an din cauza unei accidentări la genunchi, ar putea participa la competiţia din deşertul californian.

Sylvain Bruneau a precizat că Andreescu nu este refăcută sută la sută după accidentarea suferită anul trecut, la Turneul Campioanelor, dar s-a antrenat în ultima perioadă şi va decide în următoarele zile dacă îşi va apăra sau nu trofeul.

Turneul de la Indian Wells, unul dintre cele mai mari din tenis, va avea loc între 11 şi 22 martie.

Afla mai multe despre: kerber 

viewscnt
Articole similare