Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă două transferuri la Dinamo. Doi jucători semnează, alţi doi sunt OUT din Ştefan cel Mare

Încă două transferuri la Dinamo. Doi jucători semnează, alţi doi sunt OUT din Ştefan cel Mare

Dinamo București

Comentarii

Dinamo mai face două mutări pe piaţa transferurilor. "Câinii" se întăresc cu un atacant şi un fundaş dreapta, posturile deficitare din echipă.

Încă două transferuri la Dinamo. Mircea Rednic aduce jucători pe posturile deficitare

Mircea Rednic încearcă să redreseze corabia la Dinamo, o echipă aflată într-o situaţie grea. Mircea Rednic a anunţat că Dinamo va face două transferuri în următoarele zile, după ce l-a adus deja pe Michel Espinosa. Iuliu Mureşan a confirmat că doi jucători vor semna, cel mai probabil, luni.

Unul dintre jucătorii care vor semna cu Dinamo este, susţine gsp.ro, grecul Nikolaos Kainourgios (23 de ani), un atacant stânga, liber de contract din vară. Kainourgios, care a evoluat la Aittitos Spaton, AE Sparti şi Zulte Waregem, se află în negocieri avansate cu Dinamo. Mircea Rednic a anunţat, la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Rapid (1-1), că doi jucători, printre care şi Kainourgios, au făcut vizita medicală.

„Nica şi Ţîră se antrenează separat. Nu m-au convins. Voi aduce jucători pe posturile astea. Am discutat cu Nica, el m-a sunat. Au venit cum au venit, eu decid. Nu trebuie să se supere nimeni, în momentul de faţă ei nu pot ajuta echipa. Nu am cerut să li se rezilieze contractul, dar le-am explicat că nu ne bazăm pe ei până în iarnă. Nica a avut şansa să joace cu Petrolul, asta e viaţa”, a transmis Rednic.

Afla mai multe despre: dinamotransferurirednic 

viewscnt
Articole similare