Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o "afacere" marca Arsenal. Pe cine vor să readucă la echipă tunarii. În urmă cu doi ani valora de 100 de ori mai puţin

Încă o "afacere" marca Arsenal. Pe cine vor să readucă la echipă tunarii. În urmă cu doi ani valora de 100 de ori mai puţin

Arsenal

Comentarii

Donyell Malen s-a putea întoarce la Arsenal după ce a fost vândut de londonezi pentru doar 500.000 de euro în urmă cu doi ani.

Atacantul a ajuns atunci la PSV Eindhoven care poate obţine o sumă de 100 de ori mai mare decât cea plătită lui Arsenal pentru aducerea fotbalsitului de 20 de ani în Eredivisie. Presa engleză vorbeşte despre faptul că nu mai puţin de 45 de cluburi îl monitorizează pe batavul care are un început de sezon entuziasmant. Malen a marcat şi în derbyul cu Ajax jucat duminică şi e golgheterul campionatului olandez cu 7 goluri reuşite în primele şapte etape ale actualei ediţii de Eredivisie. Cinci dintre ele au fost reuşite într-un singur meci, ocazie cu care tânărul jucător a intrat şi în istoria clubului ca al treilea fotbalist care reuşeşte o astfel de performanţă. 

Arsenal l-a avut în curte pe Malen timp de doi ani, între 2015 şi 2017 dar Donyell nu a făcut pasul la echipa mare, iar PSV se poate lăuda acum că a dat doar 500.000 de euro în schimbul său. Cota lui Malen a crescut exponenţial în ultima perioadă, iar tunarii se pare că ar trebui să achite în jurde 50 de milioane de euro pentru a-l aduce înapoi pe Emirates. Presa din Albion scrie că şefii roş-albilor au făcut în privinţa lui Malen a aceeaşi greşeală ca şi în cazul lui Serge Gnabry, vândut la Werder Bremen pentru doar 5,7 milioane de euro în urmă cu trei ani. Fotbalistul este cotat în acest moment la 60 de milioane de euro. 

Afla mai multe despre: arsenalmalenpsv eindhoventransfer 

viewscnt
Articole similare