Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o amânare în Germania. Şedinţa care trebuia să decidă soarta Bundesligii în acest sezon nu va mai avea loc

Încă o amânare în Germania. Şedinţa care trebuia să decidă soarta Bundesligii în acest sezon nu va mai avea loc

Bundesliga

Comentarii

Liga profesionistă din Germania, DFL, şi-a amânat videoconferinţa cu cluburile, în care urma să stabilească o posibilă dată de reluare a meciurilor, informează lequipe.fr.

Videoconferinţa, la care urmau să participe reprezentanţi ai celor 36 de cluburi profesioniste din primele două ligi, era programată pentru 17 aprilie, dar a fost amânată pentru 23 aprilie.

În aceeaşi zi, are loc şi reuniunea Comitetului Executiv al UEFA, iar Christian Seifert, preşedintele DFL, doreşte să aştepte rezultatul acelei întruniri înainte ca grupările germane să ia o decizie cu privire la reluarea meciurilor.

Amânarea discuţiei cu cluburile face imposibilă reluarea competiţiei la 2 sau 9 mai, aşa cum doreau oficialii germani, ţiând cont de faptul că echipele au nevoie de minimum trei săptămâni de antrenamente pentru a putea juca din nou.

Bundesliga se va relua cel mai probabil la finalul lunii mai, fiind vizate datele de 23 şi 30 mai.

Miercuri, cancelarul Angela Merkel va decide cu privire la o posibilă relaxare a restricţiilor în vigoare pentru a combate pandemia de coronavirus în ţară, care va intra în vigoare începând cu 20 aprilie şi care ar putea permite cluburilor din Bundesliga să-şi reia treptat antrenamentele colective, după ce toate au început deja pregătirea în grupuri mici.

În acest moment, Bundesliga este suspendată până la 30 aprilie.

Afla mai multe despre: bundeslivacoronavirus 

viewscnt
Articole similare