Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o BOMBĂ pe piaţa transferurilor! James Rodriguez vrea să revină la Real Madrid

Încă o BOMBĂ pe piaţa transferurilor! James Rodriguez vrea să revină la Real Madrid

Real Madrid

Comentarii

Mijlocaşul echipei Bayern Munchen, James Rodriguez, îşi doreşte să revină la Real Madrid, în urma ultimelor mişcări care au avut loc la echipa din capitala Spaniei, informează Marca.

"James vrea să se întoarcă", titrează cotidianul spaniol, în deschiderea ediţiei de vineri. "Real Madrid ia în calcul readucerea lui James Rodriguez, jucătorul dând semne că ar fi deschis unei reveniri în capitala Spaniei", mai notează Marca.

 

 

Internaţionalul columbian este împrumutat la Bayern Munchen până la 30 iunie 2019, bavarezii având opţiunea unui transfer definitiv. În cazul în care Bayern nu activează clauza respectivă, iar James îşi doreşte să revină la Real Madrid mai devreme, clubul spaniol va trebui să negocieze cu Bayern.

Totuşi, germanii şi-au exprimat dorinţa de a-l păstra pe mijlocaşul ofensiv, urmând să activeze opţiunea respectivă la finalul perioadei de împrumut, însă la momentul anunţului situaţia de la Real Madrid era diferită. Zinedine Zidane era încă antrenorul echipei madrilene. Acum, însă, James este pe placul noului tehnician, Julen Lopetegui, şi ar putea reveni în Spania.

Înainte să fie împrumutat la Bayern Munchen, James a semnat un nou contract cu Real Madrid, valabil până la 30 iunie 2021, înţelegere care ar pica în cazul în care Bayern decide să îl păstreze.

În vârstă de 27 de ani, James Rodriguez a fost transferat de Real Madrid de la AS Monaco, după Cupa Mondială din 2014, unde a fost revelaţia turneului şi cel mai bun marcator. 80 de milioane de euro a plătit, la vremea respectivă, clubul spaniol pentru aducerea lui James, care a jucat în 111 meciuri şi a înscris 36 de goluri, până să fie cedat la Bayern.

Afla mai multe despre: ronaldojamesreal 

viewscnt
Articole similare