Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o condamnare dură pentru Larry Nassar în dosarul gimnastelor abuzate din SUA

Încă o condamnare dură pentru Larry Nassar în dosarul gimnastelor abuzate din SUA

Gimnastică

Comentarii

Fostul medic al echipei de gimnastică al SUA, Larry Nassar, a fost condamnat la o pedeapsă cuprinsă între 40 şi 125 de ani de închisoare pentru abuz sexual, în cadrul procesului său de la Charlotte, din Michigan.

Nassar a fost deja condamnat la 60 de ani de închisoare, apoi la 40 până la 175 de ani pentru că a agresat cel puţin 265 de fete în decursul a două decenii.

Miercurea trecută, la un tribunal din Eaton County (Michigan), a început al treilea proces în care este judecat Nassar, al doilea pentru abuzuri sexuale. În urmă cu o săptămână, el a fost condamnat de un tribunal din Ingham County, tot din Michigan, la o sentinţă cuprinsă între 40 şi 175 de închisoare, după ce peste 150 de victime, între care campioane olimpice, au relatat despre abuzurile medicului lotului feminin american de gimnastică. Anul trecut, Nassar a fost condamnat la 60 de ani de închisoare, pentru pornografie infantilă.

La acest al treilea proces, care are loc la Charlotte, peste 65 de victime au fost aşteptate să depună mărturie. Nassar le-a molestat pe tinere în vestiarul clubului de gimnastică Twistars din Dimondale, Michigan. Cel puţin una dintre victime are vârsta sub 13 ani, iar două sunt de 15 şi 16 ani.

Afla mai multe despre: larry nassarsuagimnasticacampioana olimpica 

viewscnt
Articole similare