Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o echipă din Liga 1 în vrea pe Dorin Rotariu. EXCLUSIV | Ce sfat îi oferă Ionel Dănciulescu

Încă o echipă din Liga 1 în vrea pe Dorin Rotariu. EXCLUSIV | Ce sfat îi oferă Ionel Dănciulescu

Superliga

Comentarii

Ionel Dănciulescu a dezvăluit că Dorin Rotariu este dorit şi de CS U Craiova, dar este de părere că tânărul mijlocaş al lui Club Brugge ar trebui să încerce să-şi continue cariera în străinătate.

Dorin Rotariu şi-a construit cariera la Dinamo, dar este dorit cu insistenţă de FCSB şi, mai nou, de CS U Craiova. Mijlocaşul de 22 de ani a fost anul trecut împrumutat la Mouscron, unde a avut evoluţii foarte apreciate, dar la revenirea la Club Brugge i s-a transmis că nu intră în planurile echipei. Acum, Rotariu îşi caută echipă şi şi-ar dori să continue în străinătate, deşi are oferte de la două dintre cele mai importante echipe din campionat.

Ionale Dănciulescu este şi el de părere că Rotariu ar trebui să încerce să rămână în fotbalul din Occident. Managerul general al lui Dinamo nu l-ar vedea în Liga 1, mai ales că în ultimul an a reuşit să-şi dezvolte foarte mult calităţile:

”Rotariu e licitat de FCSB, de Craiova... Da, am văzut şi eu ştirile care circulă în aceste zile despre Roti, eu îl ştiu un jucător crescut în spiritul nostru, al dinamoviştilor, dar în viaţă se pot întâmpla multe, niciodată să nu spui niciodată. Cred că cel mai bine ar fi să îşi găsească o echipă sau o oportunitate să joace tot afară, nu înţeleg ce s-a întâmplat cu cei de la Brugge, mai ales că el vine după un sezon extraordinar de bun la Mouscron. Mai departe e alegerea lui, cu siguranţă el va şti cel mai bine ce are de făcut, dar, din punctul meu de vedere, mi-aş dori să reuşească afară, pentru că în ultimul an de zile a crescut enorm de mult şi e un jucător important şi un jucător foarte bun pentru naţională”, a declarat Dănciulescu pentru Telekom Sport.

Întrebat dacă ar încerca să-l readucă la Dinamo, Dănciulescu spune că echipa din Ştefan cel Mare n-ar putea suporta o asemenea investiţie: (n.r. întrebat dacă Dinamo şi-l permite) Nu am vorbit pentru că e destul de complicat, având în vedere salariul pe care îl câştigă acolo, oportunităţile pe care le are de a evolua la altă echipă din străinătate. Probabil şi cei de la Brugge vor o sumă de bani, pentru că l-au cumpărat cu 2,2 milioane, aşa că e complicat”, a mai spus Dănciulescu.

Fostul mare atacant a rămas mirat de transferul lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid la una dintre echipele sale de suflet - Juventus Torino. Dănciulescu este convins că Ronaldo are calităţile necesare să rămână în vârful fotbalului mondial: ”Stăteam aşa şi vorbeam şi înainte de antrenament, încă nu conştientizez nici acum faptul că Ronaldo a plecat de la Real, cu toate că sunt ”juventin”. Uite că până la urmă Ronaldo joacă la echipele mele de suflet, vorbesc de Manchester United, de Juventus. Probabil peste 3 sau 4 ani de zile, când termină contractul cu Juventus, îl vedem şi pe la Boca Juniors. O lovitură de imagine dată de cei de la Juventus. Sunt bucuros că a ajuns acolo. E un jucator care a reuşit şi în Anglia, şi în Spania, cu siguranţă va reuşi şi în Italia. E unul dintre cei mai buni fotbalişti din lume şi, probabil, în acest moment e cel mai bun”.

Afla mai multe despre: dorin rotariuclub bruggefcsbcraiovaionel danciulescu 

viewscnt
Articole similare