Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o echipă din Liga 1 îşi schimbă antrenorul? Un fost tehnician la Genoa negociază cu o echipă din România

Încă o echipă din Liga 1 îşi schimbă antrenorul? Un fost tehnician la Genoa negociază cu o echipă din România

Superliga

Comentarii

Cristi Pustai ar putea fi demis de la Gaz Metan Mediaş. Presa din Italia anunţă că şefii lui Gaz Metan negociază cu Rino Lavezzini, un antrenor italian care nu este străin de fotbalul românesc.

Gaz Metan a fost zguduită de probleme financiare, lucru care s-a văzut şi în parcursul din acest sezon. Dacă anul trecut se bătea pentru play-off, acum se luptă pentru evitarea retrogradării. Medieşenii au reuşit să câştige doar două meciuri în 22 de etape şi sunt pe prima poziţie care asigură salvarea de la retrogradare, dar la egalitate de puncte cu Sepsi, 15, care se află pe locul 13.

Drept urmare, oficialii lui Gaz Metan vor o schimbare. Site-ul tuttomercatoweb.com anunţă în exclusivitate că medieşenii negociază cu Rino Lavezzini, un antrenor italian în vârstă de 65 de ani. Lavezzini a mai trecut prin fotbalul românesc, în sezonul 2006-2007, când a fost la Petrolul Ploieşti. De atunci, le-a mai pregătit pe Livorno Primavera, Carrarese, Vicenza Primavera, Rosignano Sei Rose, S.Marco Avenza, a fost secund la Padova şi Alessandria.

Rino Lavezzini şi-a atins vârful carierei în sezonul 2002-2003, când a pregătit-o pe Genoa.

Afla mai multe despre: cristi pustaigaz metanrino lavezzini 

viewscnt
Articole similare