Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o echipă din România intră în insolvenţă: ”Nu înţeleg cum poate să continue”. Problemele uriaşe cu care se confruntă

Încă o echipă din România intră în insolvenţă: ”Nu înţeleg cum poate să continue”. Problemele uriaşe cu care se confruntă

Fotbal intern

Comentarii

Încă o echipă din România şi-a cerut insolvenţa. Clubul are datorii uriaşe faţă de jucători şi se află într-o situaţie dezastruoasă.

Încă un club din România şi-a cerut insolvenţa. Este vorba despre Dunărea Călăraşi, echipă care în sezonul trecut a fost în cărţi pentru revenirea în Liga 1. Însă clubul avea datorii foarte mari către jucători, care n-au fost plătiţi de mai bine de 5 luni.

Încă o echipă din România şi-a cerut insolvenţa: ”Nu înţeleg cum încă poate să continue în Liga 2”

Unul dintre jucătorii care în sezonul trecut au evoluat la Dunărea Călăraşi este Cristian Bud. Contractul acestuia cu Dunărea Călăraşi a expirat în vară, dar spune că are de recuperat mai multe salarii. Drept urmare, a deschis o acţiune în civil pentru a-şi recupera banii.

Atacantul de 36 de ani susţine că problemele la Dunărea Călăraşi sunt uriaşe şi pe 4 august va intra în insolvenţă:

”Au fost nişte probleme destul de grave şi nu înţeleg cum încă poate să continue în Liga 2. După 6, 5 luni neplătiţi ei încă sunt bine mersi, fără nicio problemă, încep campionatul acum, în week-end.

Mie mi s-a terminat contractul şi mi-a propus un nou contract, cu 800 de euro pe lună mai puţin la salariu. Mai bine iei un leu la timp decât să iei 2 lei, să nu-i primeşti. Aşa este, dar când ai de primit 5 salarii şi îţi oferă două salarii care să semnezi următorul contract...

Mie mi s-a propus să renunţă la un salariu. Echipa intră acum, pe 4 august, în insolvenţă şi atunci eşti obligat să plăteşti. Trebuie să te înscrii la masa credală şi de acolo, nu ştiu... Eu am mers pe cale civilă, i-am dat în judecată. La Federaţie... degeaba depuneam memoriu la Federaţie, pentru că ei dacă intră acum în insolvenţă”, a declarat Cristi Bud la Look Sport Live.

La finalul sezonului trecut, Dunărea Călăraşi a fost foarte aproape să revină în Liga 1. Dunărenii au jucat baraj cu FC Voluntari, însă au pierdut.

Afla mai multe despre: dunarea calarasi 

viewscnt
Articole similare