Experiențe împreună.
You are here:

Încă o echipă din România intră în insolvenţă: ”Nu înţeleg cum poate să continue”. Problemele uriaşe cu care se confruntă

Încă o echipă din România intră în insolvenţă: ”Nu înţeleg cum poate să continue”. Problemele uriaşe cu care se confruntă

Fotbal intern

Comentarii

Încă o echipă din România şi-a cerut insolvenţa. Clubul are datorii uriaşe faţă de jucători şi se află într-o situaţie dezastruoasă.

Încă un club din România şi-a cerut insolvenţa. Este vorba despre Dunărea Călăraşi, echipă care în sezonul trecut a fost în cărţi pentru revenirea în Liga 1. Însă clubul avea datorii foarte mari către jucători, care n-au fost plătiţi de mai bine de 5 luni.

Încă o echipă din România şi-a cerut insolvenţa: ”Nu înţeleg cum încă poate să continue în Liga 2”

Unul dintre jucătorii care în sezonul trecut au evoluat la Dunărea Călăraşi este Cristian Bud. Contractul acestuia cu Dunărea Călăraşi a expirat în vară, dar spune că are de recuperat mai multe salarii. Drept urmare, a deschis o acţiune în civil pentru a-şi recupera banii.

Atacantul de 36 de ani susţine că problemele la Dunărea Călăraşi sunt uriaşe şi pe 4 august va intra în insolvenţă:

”Au fost nişte probleme destul de grave şi nu înţeleg cum încă poate să continue în Liga 2. După 6, 5 luni neplătiţi ei încă sunt bine mersi, fără nicio problemă, încep campionatul acum, în week-end.

Mie mi s-a terminat contractul şi mi-a propus un nou contract, cu 800 de euro pe lună mai puţin la salariu. Mai bine iei un leu la timp decât să iei 2 lei, să nu-i primeşti. Aşa este, dar când ai de primit 5 salarii şi îţi oferă două salarii care să semnezi următorul contract...

Mie mi s-a propus să renunţă la un salariu. Echipa intră acum, pe 4 august, în insolvenţă şi atunci eşti obligat să plăteşti. Trebuie să te înscrii la masa credală şi de acolo, nu ştiu... Eu am mers pe cale civilă, i-am dat în judecată. La Federaţie... degeaba depuneam memoriu la Federaţie, pentru că ei dacă intră acum în insolvenţă”, a declarat Cristi Bud la Look Sport Live.

La finalul sezonului trecut, Dunărea Călăraşi a fost foarte aproape să revină în Liga 1. Dunărenii au jucat baraj cu FC Voluntari, însă au pierdut.

viewscnt
Articole similare
Cel mai ciudat gol al sezonului! Nu îți vine să crezi cum a intrat mingea în...