Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o forţă în fotbalul românesc? Prepeliţă este optimist: ”Am văzut că se investesc bani acolo, au condiţii foarte bune”. EXCLUSIV

Încă o forţă în fotbalul românesc? Prepeliţă este optimist: ”Am văzut că se investesc bani acolo, au condiţii foarte bune”. EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Andrei Prepeliţă spune că aşteaptă FCU Craiova în Liga 1 şi speră să vadă încă un derby cu U Craiova CS. Mijlocaşul de 34 de ani susţine că echipa lui Adrian Mititelu este adevărata Universitatea Craiova.

Prepeliţă a jucat timp de patru ani pentru FCU Craiova, înainte ca echipa lui Adrian Mititelu să intre în faliment. Fostul internaţional român a rămas cu sufletul lângă FCU Craiova şi spune că are mari speranţe că Adrian Mititelu va reuşi să aducă echipa în Liga 1. Prepeliţă îşi doreşte să vadă încă un derby între cele două echipe din Craiova şi este de părere că adevăraţii ultraşi au rămas lângă FCU. 
”La ce am auzit că se investesc bani, au condiţii foarte bune, mă aşteptam să promoveze de anul trecut. Dar acum s-au pus la punct, aveau un avans considerabil şi chiar dacă se juca, ei erau câştigătorii detaşaţi. M-am bucurat, pentru că aş vrea să văd lumea care în urmă cu 7 ani, la un meci între cele două echipe, în Liga a 2-a, jucat acasă la CSU contra U Craiova, toată lumea, 30.000 de oameni, ţinea cu U Craiova. După aceea, echipa lui Mititelu având probleme, lumea îşi doreşte fotbal, s-a construit un stadion frumos la Craiova şi au mers la meciurile celeilalte echipe. 
E clar că galeria frumoasă a Craiovei susţine echipa FC Universitatea Craiova. (Îţi închipui un asemenea derby în Craiova în Liga 1?) Da. Am văzut că domnul Mititelu îşi propune un buget bun pentru anul următor de Liga a 2-a”, a declarat Andrei Prepeliţă pentru Telekom Sport. 

Prepeliţă vrea să o vadă pe FCU Craiova pe noul stadion

Echipa lui Adrian Mititelu nu este în continuare primită pe noul stadion din Craiova, deşi s-a oferit să plătească în avans chiria. Andrei Prepeliţă este de părere că FCU Craiova are parte de o nedreptate: ”Dacă îşi plăteşte fiecare chiria, fiind cetăţean al oraşului Craiova, nu poţi să împarţi suporterii ăia în două. Pentru că şi suporterii ăia plătesc taxe şi ceilalţi plătesc”, a mai spus Prepeliţă. 

Afla mai multe despre: andrei prepelita 

viewscnt
Articole similare